BusinessStartupTrends

TechHub Bucharest, deschis oficial din 9 mai

TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working din România dedicat antreprenorilor în tehnologie, se lansează oficial joi, 9 mai. Evenimentul organizat cu această ocazie va aduce împreună reprezentanţi importanţi ai comunităţii tech româneşti şi se va bucura de prezenţa invitaţilor speciali Mike Butcher (European Editor TechCrunch) şi James Knight (International Development Manager TechHub).

Participarea la eveniment este gratuită în baza înregistrării prealabile la http://techhubbucharest.eventbrite.com/.

“TechHub reprezintă mai mult decât un grup de oameni care lucrează împreună. Ne propunem să devenim centrul comunităţii antreprenoriale din Bucureşti şi vom aduce împreuna antreprenori, freelanceri, investitori, companii tech, dezvoltatori, alături de bloggeri şi junalişti. Oferim birouri de tip rezident, spaţii de co-working şi evenimente de profil pentru o comunitate activă şi ne bucurăm că prin acest lucru punem încă o dată România pe harta internaţională”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv TechHub Bucharest.

TechHub este o comunitate globală dedicată exclusiv antreprenorilor în tehnologie. Conceptul a luat naştere în 2011 la iniţiative lui Mike Butcher (European Editor TechCrunch) şi Elizabeth Varaley. În ultimii doi ani, TechHub a sprijinit inovaţia şi dezvoltarea start-up-urilor în tehnologie în Londra, Riga şi Manchester.

Începând cu 2013, Bucureştiul se alătură şi el reţelei globale. TechHub Bucharest a fost dezvoltat de Bogdan Iordache, Daniel Dragomir şi Stefan Szakal, cu sprijinul How to Web, cel mai important eveniment dedicat antreprenoriatului în tehnologie din Europa de Sud-Est şi susţinător al inovaţiei în regiune. Încă de la început, proiectul a beneficiat de susţinerea unor actori importanţi de pe piaţă printre care se numără Victor Anastasiu, Dan Călugăreanu, Adobe şi Vodafone România.

TechHub Bucharest este situat în centrul Bucureştiului, pe strada Nicolae Filipescu nr. 39-41. Spaţiul de 420 metri pătraţi este împărţit între 35 de birouri permanente pentru membrii rezidenţi, 60 de locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente care poate găzdui până la 150 de persoane. Membrii TechHub Bucharest vor beneficia de acces preferenţial la evenimentele organizate de TechHub şi comunitatea online.

Pe lângă invitaţii speciali ai serii, vor fi prezenţi la eveniment Radu Georgescu (investitor), Bobby Voicu (Co-Fondator Mavenhut), Mihai Sfinţescu (3TS Capital Partners), Andrei Pitiş (antreprenor şi investitor) sau Teodor Ceauşu (Country Manager IXIA).

Related Articles

One Comment

  1. Se misca lucrurile in tara, cred ca vor aparea multe startup-uri romanesti in viitorul apropiat si vor veni mai multe companii de IT sa-si deschida sucursale la noi. IT-ul si Agricultura asta mai tine tara in picioare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button