BusinessCompanii

Skanska Romania cauta studenti pentru programul de internship. Va incadrati in cerintele dezvoltatorului?

Green Court Bucharest - Skanska - ExteriorSkanska, una dintre cele mai importante companii de constructii si dezvoltari imobiliare din lume, demareaza la nivel local, pentru al doilea an consecutiv, programul de internship –Summer Internship 2014. Astfel, compania ofera 4 locuri pentru studentii romani pentru internship in perioada 1 iulie – 19 septembrie 2014.

Procesul de selectie si recrutare pentru cele patru pozitii de internship disponibile va avea loc in luna mai a acestui an, urmand ca rezultatele sa fie anuntate la inceputul lunii iunie. Programul reprezinta o oportunitate pentru studentii din anii terminali, vorbitori fluenti de limba engleza, dornici sa invete si sa castige experienta profesionala intr-un mediu dinamic si multicultural. Departamentele in care acestia pot activa sunt: Leasing si Marketing (o pozitie), Financiar (o pozitie) si in cadrul proiectului Green CourtBucharest (doua locuri).

Dezvoltatorul imobiliar Skanska, 7 premii în cadrul CEEQA 2014

“Este o reala placere sa cunosc, an de an, tineri talentati, entuziasti, interesati sa invete de la o echipa excelenta de profesionisti. Studentii romani au un potential extraordinar, lucru demonstrat si de faptul ca am pastrat in echipa noastra ambii participanti la programul de internship desfasurat anul trecut”, afirma Richard Burleigh, Presedinte Skanska Construction Romania.

Fiecare dintre cei 4 interni va fi indrumat de catre un „Patron” si va avea oportunitatea de a dezvolta un proiect propriu in cadrul companiei.

Schneider Electric, primul chiriaș al Skanska Green Court Bucharest

Aplicatiile pentru Skanska Summer Internship 2014 pot fi trimise la adresa de e-mail: catalina.nastase@skanska.ro pana la data de 4 mai, mentionandu-se numele departamentului vizat. Mai multe informatii in legatura cu acest program de internship pot fi consultate in sectiunea Cariere a site-ului Skanska Romania (http://www.skanska.ro/en/Career1/).

Skanska Romania este un dezvoltator de cladiri ecologice de birouri. La nivel local compania este prezenta din anul 2011, dezvoltand primul său proiect – Green Court Bucharest, o cladire de birouri in zona Floreasca – Barbu Vacarescu. Green Court Bucharest va fi compus din 3 cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 52.000 metri patrati.  Fiecare cladire va avea 12 etaje la nivelul solului si 3 nivele subterane. Urmand standardele celorlalte cladiri dezvoltate de catre Skanska in centrul si estul Europei, proiectul va fi certificat LEED Gold, pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior.

Suedezii de la Skanska investesc 80 milioane de euro în Green Court Bucharest 

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Grupul Skanska  are in prezent  57,000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa, Statele Unite si America Centrala. Skanska a inregistrat in 2013 venituri totale in valoare de 136.3  miliarde coroane suedeze.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button