Foto-VideoGadget

Două camerele foto Panasonic, recompensate cu premii TIPA 2014

TIPA_Awards_2014_Logo_300Panasonic anunţă primirea a două prestigioase premii  TIPA 2014, recunoscute ca unele dintre cele mai importante la nivel global în domeniu. Panasonic LUMIX DMC-GH4 a primit titlu de “Cea mai bună cameră foto/video hibrid”, iar Panasonic LUMIX DMC-TZ60[1] s-a clasat prima în categoria “Cea mai bună cameră superzoom”.

Panasonic LUMIX DMC-GH4 a primit titlul de cea mai bună cameră foto/video hibrid şi este camera cu obiective inter-schimbabile ideală atât pentru utilizatorii  amatori cât şi cei profesionişti, care doresc să beneficieze de tehnologia 4K şi de calitatea dorită. Acest premiu vine după ce Panasonic LUMIX DMC-GH3 a câştigat anul trecut la categoria “Best CSC Professional”.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a declarat: “Panasonic GH4 este o cameră mirrorless de 16MP şi cu senzor Live MOS într-o carcasă din aliaj de magneziu care poate înregistra clipuri video 4K. Are un procesor Venus Engine recent creat, care a fost îmbunătăţit cu un CPU quadcore pentru a face faţă fluxului mare de date. Deşi GH4 poate fi considerată o cameră video profesională, mai ales atunci când este adăugat modulul dedicat LUMIX DMW-YAGH pro workflow, ea poate livra înregistrări statice de până la 12 cadre pe secundă şi cu rate de 40 în varianta RAW sau 100 în varianta JPEG. Sistemul LVF (Live-View OLED Finder) are 2.359 milioane de puncte RGB, în timp ce monitorul are 1.036, ambele permiţând o vizionare clară şi de calitate”.

Panasonic LUMIX DMC-TZ60, însoţitorul ideal de călătorie pentru a surprinde momente inedite la o calitate absolută cu zoom optic 30x, a primit titlul ‘‘Best Superzoom Camera’’.

Un purtător de cuvânt al juriului TIPA a declarat: “Panasonic TZ-60 este uşoară şi foarte compactă (4.3 x 2.5 x 1.35 inch) pentru o cameră cu obiectiv integral Leica 30X (echivalent 35mm: 24-720 mm). Camera are senzor MOS de 18MP şi un  Live View LCD de 3 inch, plus un viewfinder electronic cu un câmp vizual de 100%. Oferă formatul RAW, plus înregistrare video, focus peaking şi un sistem HYBRID O.I.S.+ (Hybrid Optical Image Stabilizer Plus) pentru a elimina mişcările mâinilor atât în fotografii cât şi în clipurile video, caracteristici esenţiale pentru acest tip de zoom. TZ60 are un flash încorporat, WiFi, GPS şi capabilităţi NFC”.[1] Denumirea europeană a modelului.  Panasonic LUMIX DMC-ZS40 este denumirea globală a modelului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button