BusinessInvestitii

Lufkin deschide fabrica din România, investiție de 140 milioane dolari

Lufkin-24-01-2013-air-001Noua construcție Lufkin Industries, amplasată lângă Ploiești, include o fabrică dotată cu echipamente și tehnologii de ultimă oră și o secție modernă de reparații și mentenanță. În momentul de față, Lufkin România are 260 de angajați cu experiență în domeniul industriei petrolului și se estimează că numărul acestora va ajunge la 350-370 până la finele anului curent.

Activitatea principală a fabricii o reprezintă producția Unităților de Pompare cu Balansier, marca Lufkin. Potențialul de producție se ridică la mai mult de 1.100 de asemenea unități anual.

În plus,  noul centru regional va avea rol de suport pentru toate operațiunile de vânzare și service a produselor Lufkin în Emisfera de Est. Aproximativ 90% din volumul producției este destinat exportului în peste 20 de țări.

Jay Glick bigFabrica pe care o inaugurăm în România reprezintă un pas esențial al strategiei noastre de dezvoltare la nivel global. Expansiunea geografică ne va permite să deservim și mai bine clienții noștri internaționali și anticipam că unitatea din România va reprezinta un centru strategic pentru piețele din Emisfera Estică. Acest nou centru ne va facilita totodată extinderea portofoliului de clienți și ne va ajuta să valorificăm creșterea cererii pentru echipamentele de exploatare petrolieră și gaze naturale.

Jay Glick, CEO și Președinte al companiei Lufkin Industries Inc.

lufkin angajari RomaniaFabrica este construită pe o suprafață totală de 330.000 m2, iar investiția se ridică la aproximativ 140 milioane de dolari. Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor Publice, a oferit asistență și sprijin financiar important investiției, aproximativ 28 milioane de euro din valoarea costurilor de construcție.

lufkin cifreLufkin Industries, Inc. comercializează și oferă servicii de mentenanță și reparații pentru unități de pompare, sisteme automatizate, pompe de gaz cu tijă și piston, pompe cu cavități progresive, cofraje de fundații și produse power transmission în întreaga lume. Lufkin a integrat vertical toate tehnologiile și soluțiile moderne de design, producție și vânzare pentru produsele sale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button