Foto-VideoGadgetTrends

Cinema la tine acasă cu noul gadget BenQ: primul proiector care redă imagini 3D de la distanţă mică

W1080ST_gaming (Small)BenQ, unul dintre cei mai mari furnizori de produse digitale din lume, a lansat recent pe piaţa din România W1080ST, primul proiector Home Cinema cu rezoluţie full HD care redă imagini în format 3D de la distanţă scurtă.

Proiectorul devine propriul cinematograf pentru pasionaţii de filme în orice tip de cameră, datorită rezoluţiei Full HD şi a proiecţiei de la distanţă scurtă. Utilizatorii se pot bucura de imagini de cea mai bună calitate, certificate ISFccc, cu o rată de contrast 10000:1 şi luminozitatea de 2000ANSI lumeni. Proiectorul poate reda imagini cu o diagonală de 165 cm de la o distanţă de doar 1 metru (faţă de distanța de 3 m a unui proiector normal), utilizatorii putând astfel să se bucure şi de jocuri video, fără ca umbra lor să apară pe ecran.

Calitatea imaginii 3D a fost îmbunătăţită cu ajutorul tehnologiei Triple Flash care creşte numărul de imagini afişate de la 48 de cadre pe secundă la 144 cadre pe secundă. Această carecteristică oferă imagini 3D mult mai profunde şi mai realiste, fără ca ochii să obosească. Proiectorul redă imagini 3D în format Picture in Picture şi Picture by Picture din mai multe tipuri de surse, fie Blu-Ray, 3D TV, console sau NVIDIA 3DTV PC, toate în Full HD 1080p. Acesta poate fi poziţionat cu uşurinţă în orice tip de cameră, iar imaginile sunt mai uşor de ajustat datorită tehnologiei Lens Shift. BenQ_W1080ST

Proiectorul BenQ W1080ST încorporează difuzoare de 10W astfel încât să nu fie nevoie de un sistem de sunet ataşat. Totodată, noul model dispune de tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de viaţă a lămpii de 6.000 de ore, adica 5,5ani de proiecții zilnice 3 ore/zi, 7 zile pe săptămână, 52 de săptămâni pe an. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate, pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun balans de contrast şi luminozitate folosind minimum de energie necesară.

În modul Eco Blank, utilizatorii pot „închide” imaginea atunci când proiectorul nu este folosit, pentru a reduce consumul de energie la doar 30%. Dacă proiectorul nu detectează o sursă de semnal pentru mai mult de trei minute, acesta intră automat în Modul Eco Blank, eliminând consumul inutil de energie şi prelungind astfel viaţa lămpii.

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme, portofoliul companiei incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare şi periferice (mausuri şi tastaturi).

Disponibilitate

Noul proiector BenQ W1080ST este disponibil pe piaţa din România începand din 18 iunie prin partenerii oficiali BenQ din România, la un preţ recomandat de 5299 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button