BusinessCompanii

Gartner numește Ericsson lider al industriei LTE la nivel global

Ericsson logoEricsson a fost numit, pentru al patrulea an consecutiv, lider la nivel global al industriei LTE de către Gartner, cea mai importantă companie internațională de cercetare și analiză IT.

Pentru al patrulea an consecutiv, Ericsson (NASDAQ: ERIC) a fost numit lider al industriei LTE la nivel global în cel mai recent raport Gartner Magic Quadrant 2013 care analizează piața mondială de LTE. Pentru realizarea acestui studiu, Gartner, cea mai importantă companie internaţională de cercetare şi analiză IT, a evaluat o serie de furnizori de soluții și echipamente LTE în funcţie de viziunea pe care o aduc pieţei de LTE, precum şi abilitatea lor de a pune această viziune în practică.

Ericsson furnizează soluții pentru rețele eterogene cu integrare Wi-Fi pentru celule mobile mici, oferte complete pentru LTE cu o mare acoperire, WCDMA și CDMA, împreună cu o varietate de servicii profesionale.

„Suntem bucuroși că Gartner a recunoscut Ericsson ca lider la nivel mondial în LTE Magic Quadrant, pentru al patrulea an consecutiv”, a declarat Thomas Norén, Vice President and Head of Product Area Radio, Ericsson. „Credem că acest studiu confirmă și alte măsurători independente și rapoarte ale operatorilor de top care afirmă că Ericsson livrează cea mai bună performanță din industrie la nivel de rețea”, a adăugat acesta.

„Suntem, de asemenea, singurul furnizor care oferă comercial produse care folosesc tehnologia Antenna Integrated Radio, produse care se pot implementa repede și care aduc multiple beneficii pentru acoperirea radio. Astfel, operatorii pot să ofere viteze mai mari de transfer de date și să gestioneze traficul mai eficient din punct de vedere al costurilor. În plus, Ericsson este cel mai important furnizor de VoLTE și LTE Broadcast și va continua să fie pionier în serviciile pe care le oferă”, a mai menționat Thomas Norén.

Ericsson este prezent în cele mai importante piețe telecom din lume, furnizând infrastructură LTE pentru 9 dintre primii 10 operatori LTE din lume.

Ericsson este motorul principal pentru utilizarea standardelor deschise în industria LTE și are cel mai mare impact asupra specificațiilor LTE folosite astăzi. Ericsson preconizează că va deține 25% din totalul patentelor esențiale pentru LTE, devenind astfel cel mai mare deținător de patente din industrie. Ericsson este, de asemenea, lider în domeniul managed services, gestionând rețele ce deservesc peste 800 milioane de abonați la nivel global.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button