BusinessCompanii

Ce aduce nou MCA Grup la Expo Casa Mea

Vizitatorii vor găsi la târgul internaţional Expo Casa Mea o mulţime de produse necesare pentru ridicarea şi amenajarea casei de vis, de la materiale de construcţii, finisaje şi soluţii de renovare şi până la decoraţiuni pentru locuinţe. MCA Grup România, cel mai mare producător local de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre, participă în perioada 16-19 mai 2013 la târgul de la Romaero Băneasa cu o serie de noutăți.

„Vogue Circuite” – uşa de garaj cu stil: MCA va expune modelul unicat al uşii de garaj cu stil „Vogue Circuite”. Uşile de garaj cu stil MCA Vogue sunt personalizate pentru case cu design elegant prin adăugarea de inserţii estetice din inox, fixate mecanic, aducând clădirilor un plus de stil şi graţie. Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi şi triunghiuri în variate combinaţii şi până la creaţii complexe cu design avangardist, rezultând astfel produse unicat.

Power Door produce energie: De asemenea, MCA va aduce la expoziţie şi inovaţia Power Door, uşa de garaj care produce energie pentru întreaga casă. Aceasta captează energia solară prin intermediul a două panouri echipate cu celule fotovoltaice. Prototipul Power Door a fost premiat cu medalia de aur la „International Technical Fair” din Plovdiv – Bulgaria şi a participat şi la concursul de inovaţie din cadrul expoziţiei Equip Baie, de la Paris.

Termostoruri la ferestre contra soarelui puternic de vară: Aerul condiţionat, care poate avea uneori efecte nedorite asupra sănătaţii, devine opţional chiar şi pe timp de vară, dacă se instalează la ferestre rulouri exterioare cu proprietăţi termoizolatoare (termostoruri). Acestea protejează încăperile de efectele nedorite ale soarelui puternic de vară, oprind căldura să pătrundă în case, iar iarna îşi arată utilitatea în sens invers, păstrând căldura în interior. Astfel, consumul de energie termică se reduce cu 10%.  Alte beneficii oferite de termostoruri sunt siguranţă sporită, intimitate şi confort.

MCA este cel mai vândut brand autohton de uşi de secţionale, controlat de societatea MILCA SRL, cu afaceri de 8,2 milioane de euro în 2012 şi o creştere de 32% în trimestrul I al anului curent. Producătorul român cu o experienţă de 15 ani are la Jilava, lângă Bucureşti, cea mai mare fabrică de profil din Europa de Sud-Est şi asigură o acoperire naţională printr-o o reţea de peste 1.000 de colaboratori. De asemenea, MCA exportă regulat în opt state europene.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button