BusinessParentingStartup

The HUB Bucharest a lansat 60 days challenge, un accelerator dedicat afacerilor cu impact social

60-days-challengeThe HUB Bucharest și compania olandeză de consultanță Business Models Inc. au lansat la finalul lunii trecute la București “60 days challenge”, un accelerator dedicat afacerilor cu impact social.

“60 days challenge” își propune ca timp de 60 de zile să ajute 25 de antreprenori în a-și dezvolta afacerile sociale indiferent că se află la stadiul de idee, s-au lansat deja pe piață ori își doresc extinderea operațiunilor, iar la final, în cadrul unei sesiuni de pitching, să întâlnească potențiali investitori.

În cadrul programului participanții vor avea ocazia să participe la workshopuri săptămânale susținute de experți în domeniu pe teme precum: marketing și poziționare, management financiar, relațiile cu clienții,  comunicare și să descopere pe teren cum funcționează o astfel de afacere. Diferiți oameni de afaceri și antreprenori vor fi disponibili pentru întâlniri de coaching, iar The HUB Bucharest le va fi gazdă pe toată durata programului atât ca spațiu de lucru, cât și de întâlniri.

“The HUB Bucharest susține constant prin activitățile sale antreprenoriatul și inovarea socială în România. Dacă în 2012 am investit resurse în creșterea comunității The HUB, în 2013 am intensificat eforturile, am organizat Connection, o conferință dedicată inovării sociale ce a adus împreună peste 150 de participanți locali și internaționali și care ne-a confirmat necesitatea acestui accelerator pe piața din România. Ne bucurăm să putem lucra cu Business Models Inc., un partener de încredere care va aduce o abordare nouă în program, aceea a construirii și dezvoltării unei afaceri pe baza unui model sănătos, în plus față de clasicul plan de afaceri.” a declarat Vlad Craioveanu, Manager de proiect și co-fondator The HUB Bucharest.

Detalii despre “60 days challenge”, agenda, costurile de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe pagina de internet a programului http://bucharest.the-hub.net/60-days-challenge

Comunitatea The HUB Bucharest strânge laolaltă antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor și reprezentanți ai mediului corporate care aleg să colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiză profesională, creând astfel un mediu în care șansele de reușită și viteza de dezvoltare a proiectelor în care sunt implicați crește semnificativ.

Membrii The HUB au la dispoziție un spațiu de lucru creativ, cu toate facilitățile necesare, împărțit pe zone pentru întâlniri informale și ședințe de lucru private. Un alt beneficiu este accesul la o comunitate de peste 150 de membri din România, precum și la cei peste 6000 de membri la nivel global. The Hub Bucharest organizează evenimente de networking, învățare, business support, și inspirație.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button