BusinessInvestitii

Avenor College investește trei milioane de euro în viitorul elevilor

Cladire Avenor CollegeLuni, 2 septembrie, peste 200 de elevi au intrat pe porțile noului campus al Avenor College (fosta Școala Little London) pentru prima zi de școală. Situată în nordul Bucureștiului, în vecinătatea pădurii Băneasa, instituția de învățamânt româno-britanic i-a întâmpinat pe copii, părinți și profesori cu un nume nou și un campus mai mare, realizat în urma unei investiții de trei milioane de euro.

Cunoscută până anul acesta sub denumirea de Little London, școala și gradinița au devenit, de anul acesta, “Avenor College – Creatori de viitor” în urma unui proces de rebranding început în primăvara acestui an și realizat cu ajutorul agenției de branding Storience.

Am făcut o investiție în viitorul elevilor noștri. Little London a început ca grădiniță și a evoluat organic într-o instituție cu viziune și curaj. Ne propunem să creștem copii cu o personalitate armonioasă, încrezători în sine, motivati să obțină rezultate excelente, capabili să reacționeze creativ, adecvat și independent la situații de viața diverse. Vechiul nume și vechea identitate au fost depășite de realitate. Astăzi, Avenor College este o instituție complexă de învățământ, care cuprinde grădiniță, școală primară și școală gimnazială, urmând ca, din 2015, să cuprindă și un liceu”

Diana Segărceanu, director executiv Avenor College

Noul campus, construit la standarde occidentale, acoperă toate nevoile unui curriculum complex cum este cel al Avenor College. Cei 4.300 mp cuprind o clădire de 900mp pentru 6 clase, o clădire de activități multifuncționale, o clădire pentru gimnaziu (3.000mp) pentru 21 de clase, două terenuri de sport, bibliotecă, laboratoare și spații de joacă. Întreaga investiție în proiectul care se va finaliza în septembrie 2015 ajunge la trei milioane de euro.

Cu o viziunea occidentală, o abordare transdisciplinară şi focus pe dezvoltarea echilibrată şi responsabilă a elevilor, Avenor College parcurge curriculum-ul românesc și îl îmbogățește cu elemente din curriculum-ul britanic.

„Credem că orice copil născut în România trebuie să își cunoască rădăcinile și să simtă că le are, motiv pentru care am păstrat curriculumul românesc la baza cursurilor noastre. Pe de altă parte, credem că metodele britanice de învățământ sunt cele care îi ajută cel mai mult pe copii să aibă încredere în ei, să vorbească liber, să-și descopere talentele și să-și urmeze drumul. Ca atare, combinația între cele două este ceea ce propune Avenor ca soluție optimă pentru educația unui copil care să fie dezvoltat pe toate planurile, fericit, echilibrat și pregătit pentru viitor” – completează Dana Papadima, director educațional Avenor College.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button