BusinessCompanii

Logicom aduce tehnologia Datalogic pe piața din România

PLA-LYNX-GROCERY2Logicom, distribuitor de top de produse și servicii IT, anunță parteneriatul cu Datalogic ADC, leader mondial în zona de Auto ID. Categoriile de produse Datalogic distribuite de Logicom sunt cititoarele de coduri de bare de uz general, dar și cititoare (scanner-e) fixe industriale (categoria Magellan), cititoare on counter și in counter (QuickScan, Heron, Gryphon, PowerScan) și device-uri mobile ( Kyman, Falcon, Skorpio, Elf, Memor, Rhino, Lynx.

Produsele Datalogic au aplicabilitate în zona de retail,  mare, mijlociu și mic, în sectorul public și în servicii, prin aplicații pentru citirea documentelor și a facturilor, în zona de depozitare cu aplicații în zona de tranzit de mărfuri și management de depozit și în transport, oferind soluții pentru van sales și servicii de curierat. De asemenea, o altă aplicabilitate a produselor Datalogic se găsește  în zona de producție, în special în zona de automotive, unde Datalogic are patentată tehnologia Star, singura agreata din punct de vedere al securității în această industrie.

Acest parteneriat reprezintă un pas important în dezvoltarea afacerilor noastre indirecte. Considerăm că relația cu Logicom va contribui la creșterea ratei de succes prin întărirea prezenței noastre în această arie de distribuţie”

Liana Gurzun, Key Account  Manager Datalogic pentru România

Partenerii care doresc achiziționarea de produse și servicii Datalogic o pot face prin intermediul Logicom IT Distribuție, fără costuri de transport și acces imediat la stocul local. În plus, beneficiază de consultanță locală și acces la echipamente în sistem de demo.

Ciprian Pirv, Director General LogicomAm adus brandul Datalogic în portofoliul Logicom pentru a permite partenerilor noștri să atace noi oportunități de business, să își dezvolte noi competențe și pentru a adresa cu succes noi arii de nevoi pentru clienții lor. Prin semnarea acestui contract de distribuție, unicul pentru România, sperăm să crească disponibilitatea, accesabilitatea și recunoașterea produselor Datalogic și să ofere încrederea integratorilor de soluții locali să dezvolte proiecte în zona de Auto ID”

Ciprian Pîrv, Director General Logicom IT Distribuție

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button