Foto-VideoGadgetPC & LaptopSmartphoneTableteTrends

IFA Berlin: un “dream home” de la LG, sau cum să controlezi electrocasnicele smart

LG Smart HOM-BOT SQUARE_1În cadrul expoziţiei de electronice IFA 2013, care se va desfăşura la Berlin în perioada 6-11 septembrie, LG Electronics (LG) va fi prezent cu “Smart Home and Smart Living LG”, o gamă întreagă de aparate electrocasnice inteligente.

Compania va prezenta capacitățile îmbunătăţite și inteligente de control și monitorizare de la distanță a frigiderelor, maşinilor de spălat, cuptoarelor cu microunde şi aspiratoarelor robotice inteligente. Vizitatorii IFA pot, de asemenea, să vadă aparatele electrocasnice LG eficiente în uzul de energie.

Este necesară simpla atingere a smartphone-ului de simbolul NFC Tag-on de pe oricare electrocasnică smart LG și, prin intermediul Smart Control, consumatorii vor putea controla cu ușurință frigiderul, mașina de spălat, aspiratorul robotic sau cuptorul şi le vor putea monitoriza de la depărtare.

“În cadrul ediției IFA de acest an, LG va prezenta cele mai avansate și comode aparate electrocasnice LG,” a declarat Seong-jin Jo, președinte și CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Avansatele tehnologii smart LG permit utilizatorilor să controleze aparatele electrocasnice de oriunde s-ar afla. Proprietarii pot iniția programul de spălare în timp ce se întorc de la muncă, astfel încât rufele ude nu vor sta în mașina de spălat toată ziua. Aceștia mai pot anunța aspiratorul să curețe podeaua atunci când vor să primească în vizită oaspeți neașteptați sau să genereze o listă cu alimentele din frigider care se apropie de data expirării. Avansatele capabilități de inter-conectare ale dispozitivelor LG oferă o comoditate extraordinară, întrucât utilizatorii pot monitoriza electrocasnicele prin intermediul televizorului în timp ce urmăresc emisiunile lor preferate. Este vorba de o casă inteligentă pentru cei care își doresc un stil de viață inteligent.”

Folosind scenarii cotidiene într-un mediu casnic simulat, compania arată cum aparatele electrocasnice inteligente pot ușura efectuarea treburilor casnice. De la frigidere care asigură o organizare eficientă a mâncării până la maşini de spălat şi cuptoare care pot fi controlate de la distanţă folosind televizoare inteligente LG sau smartphone-uri, aparatele electrocasnice LG oferă consumatorilor mai multă flexibilitate şi mai multă eficienţă. Mai există, de asemenea, și Smart HOM-BOT SQUARE, un aspirator robotic ingenios cu caracteristici inteligente care memorează zonele din casă care au fost deja curăţate, şi permite consumatorilor să le controleze de la distanță, din casa lor.

Mai mult, LG va prezenta și frigiderul său side-by-side și congelatorul cu eficiență energetică A+++, echipate cu Door-in-Door , precum și maşina de spălat cu capacitate de 12kg 6 Motion Direct Drive şi Eco-Hybrid washer-dryer şi dryer, HOM BOT SQUARE cu Corner Master, cuptorul Lightwave echipat cu Charcoal Lighting Heater, precum şi spălătorul de vase TrueSteam cu Smart Rack. Oferind o igienă îmbunătățită şi un consum de energie mai scăzut, toate aceste produse eficiente au fost proiectate şi construite pentru sănătatea consumatorului şi binele mediului înconjurător.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button