Parenting

Zitec COM, STRATEGAD și Voxline, cele 3 agenții câștigătoare ale Start Mobile 2013

start mobile 2013Zitec COM, STRATEGAD și Voxline Communication sunt cele trei agenții digitale câștigătoare ale competiției Start Mobile 2013 care vor merge la Android Lab, sediul Android din California. Competiția a fost organizată de Google România în parteneriat cu IAB România, iar agențiile au fost premiate în cadrul Galei Start Mobile de luni, 15 iulie 2013, pentru realizarea celor mai bune mobi-site-uri din concurs.

În cadrul Galei Start Mobile 2013, au fost mai fost premiate și agențiile Kinecto International, respectiv Kolectiv Studio, care au primit tablete Android pentru mobi-site-urile create. De asemenea, membrii Consiliului Director al IAB România au acordat și un premiu special pentru cel mai bun mobi-site din competiție, premiu care a revenit agenției Zitec COM pentru crearea mobi-site-ului companiei Paravion.

Google România a lansat inițiativa Start Mobile în octombrie 2012, împreună cu asociația IAB România. Pe pagina proiectului, www.startmobile.ro, companiile pot utiliza instrumentul StartMoMetru pentru a vedea cum arată site-urile proprii pe dispozitivele mobile și pot obține recomandări personalizate pentru dezvoltarea unei experiențe mai prietenoase și mai eficiente pentru utilizatorii lor.

Avem încredere că proiectul Start Mobile va lua din ce în ce mai mare amploare și va crește semnificativ odată cu anii care urmează. Tot mai mulți români navighează pe Internet de pe dispozitive mobile, iar companiile trebuie să se adapteze acestui trend. Inițiativa noastră susține companiile care și-au propus chiar de astăzi să investească în crearea unei experiențe pozitive de comunicare și interacțiune cu clienții lor, indiferent de ce gadget-uri folosesc aceștia pentru a naviga online”

Doina Costache, Head of Multiple Industries, Google România

Competiția Start Mobile se adresează agențiilor digitale românești și încurajează dezvoltarea de mobi-site-uri. Concursul Start Mobile de anul acesta s-a desfășurat între 1 ianuarie și 30 iunie 2013 și a constat în premierea agențiilor care au dezvoltat cel puțin 6 mobi-site-uri pe perioada competiției și care au oferit minimum un testimonial de satisfacție din partea clienților pentru care au fost create site-urile pentru mobil.

În condițiile în care cele mai recente studii arată că 23% dintre românii utilizatori de Internet intră zilnic pe site-uri de pe mobil, credem că era nevoie de o competiție cum e Start Mobile în România. Ne-a  bucurat receptivitatea de care au dat dovadă agențiile care au participat la concurs anul acesta. Calitatea și eficiența mobi-site-urilor pe care le-au dezvoltat participanții sunt un prim pas înainte pentru întreaga industrie online de la noi”

Ioana Anescu, Director Executiv IAB România

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button