Life&StyleLuxury

Mourad și-a deschis hotelul “ultra all inclusive” din Mamaia: 7 nopti la 695 euro de persoana

murad

Felicia Filip, Ovidiu Lipan Tandarica, Irinel Columbeanu, Vica Blochina, Bogdan Vladau, Iris, Roxana Nemes, sunt doar cateva dintre vedetele care au trecut pragul noului hotel Phoenicia Luxury.

La eveniment au fost prezenti de asemenea importanti oameni de afaceri, proprietari si manageri de agentii de turism, hotelieri de pe litoralul romanesc, parlamentari, in total peste 300 de invitati, carora li s-au alaturat 100 turisti cazati inca din prima noapte de functionare, hotelul avand un grad de ocupare de 100%.

Costul unui pachet ULTRA ALL INCLUSIVE pentru 7 nopti este de 695 de euro de persoana si cuprinde cele 3 mese ale zilei, doua gustari, pachetul de bauturi locale si internationale, acesul gratuit la piscinele complexului, sezlonguri gratuite pe plaja si piscine, accesul la spatiile de joaca pentru copii, etc.

La ceremonia de deschidere au participat primarii Radu Mazare (Constanta) si Matei Nicolae (Navodari), care alaturi de presedintele Phoenicia Hotels&Resort Mohammad Mourad si ambasadorul Libanului in Romania, Excelenta sa, doamna Rana Al Mokaddem, au taiat panglica inaugurala a celui mai ambitios proiect turistic de pe litoralul romanesc.

Restaurantul si terasa hotelui s-au dovedit neincapatoare, cele peste 300 de locuri ale acestuia fiind parca prea putine. Serviciul UTRA ALL INCLUSIVE, este oferit in premiera pe litoralul romanesc de Phoenicia Luxury Hotel, acesta fiind solicitat atat de turisti, cat si de agentiile de turism si va fi la standarde internationale, asemanator celui oferit in Turcia, Grecia, Croatia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button