Going OutLife&Style

Fashion style: Trendurile verii în materie de pălării şi accesorii de păr

palarie cu bor larg 59.99 ronAccesoriile de păr îndrăzneţe, colorate sau cu aplicaţii florale, se află în topul tendinţelor din această vară. Pălăriile nu trebuie să lipsească din garderoba estivală. Meli Melo Paris, liderul pieţei locale de retail de bijuterii şi accesorii fashion din România, vă prezintă tendinţele din acest sezon în materie de pălării şi accesorii de păr. În această perioadă clientele Meli Melo Paris au acces la toate aceste accesorii la preţuri promoţionale de -50%.

În ceea ce priveşte accesoriile de păr pentru sezonul estival, se poartă atât bentiţele şi agrafele în stil hippie, cu aplicaţii florale, cât şi cele îndrăzneţe, în culori vesele sau cu elemente metalice”

Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris

Accesoriile de păr completează perfect orice ţinută de vară. Astfel, dacă este vorba de una de plajă, sunt recomandate bentiţe cu şnur lung şi aplicaţii florale, pentru un look hippie. În cazul participării la un eveniment,  accesoriile cu aplicaţii strălucitoare sau metalice, însă totodată discrete, transformă complet ţinuta.

Modelele de pălării ce se poartă în acest sezon depind şi ele de stilul fiecărei femei. Astfel, celor romantice şi visătoare li se potrivesc pălăriile cu boruri largi, în timp ce femeile pragmatice, aflate tot timpul în mişcare, pot opta pentru o pălărie în stil masculin, cu boruri mai mici.

„Pălăriile pot fi asortate foarte uşor. De exemplu, o rochie vintage poate fi accesorizată cu o pălărie cu bor larg, în timp ce o ţinută şic de vară poate să fie însoţită de o pălărie cu bor îngust şi fundă”, a mai spus Oana Lazăr.

Combinaţii îndrăzneţe, culori în tendinţe

Accesoriile pentru vară nu se rezumă însă la bentiţe, agrafe şi pălării. Toate acestea pot fi asortate la rândul lor, în funcţie de gusturi şi de ocazie, altor accesorii, cum ar fi colierele sau brăţările.

„O pălărie spectaculoasă va face întotdeauna echipă bună cu un set de brăţări statement, iar o bentiţă cu detalii florale poate fi asortată unui colier la baza gâtului. Totul ţine de imaginaţie”, este de părere reprezentanta Meli Melo Paris.

Pe lângă culorile îndrăzneţe – portocaliu, verde sau albastru electric – în colecţiile de pălării şi accesorii de păr Meli Melo Paris se regăsesc şi culorile neutre, cum ar fi alb, crem sau gri. Imprimeurile variază şi ele, de la cele florale, până la buline de diverse dimensiuni sau dungi în stil navy.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button