BusinessCompanii

Xerox a fost poziționată de Gartner în cadranul de lideri

xerox-logoXerox a fost poziţionată de Gartner în cadranul de lideri pentru externalizarea complexă a proceselor de business din Finanţe şi Contabilitate la nivel global – „2013 Magic Quadrant for Comprehensive Finance and Accounting Business Process Outsourcing, Global1“.

Potrivit raportului, liderii din cadran demonstrează o înţelegere superioară a pieţei, au o bază globală de clienţi, o reţea extinsă de centre de livrare la nivel mondial, cu o bună distribuţie şi cu livrări (servicii) în multiple limbi străine. De asemenea, asigură servicii moderne de finanţe şi contabilitate, au oferte de vânzări inovatoare, bine marketate şi comunicate.

Xerox administrează activităţile de bază ale proceselor de finanţe, contabilitate şi achiziţii pentru mai mult de 250 de clienţi. Cu peste 7.000 de specialişti în finanţe şi contabilitate în toată lumea, Xerox procesează în fiecare an 180.000 de reconcilieri, facturi de plată şi state de plată în valoare de 421 de miliarde de dolari pentru cei peste 500.000 de angajaţi ai clienţilor din 12 ţări. Xerox a adăugat recent centre de furnizare de servicii de finanţe şi contabilitate în Mexic şi Ghana.

“Astăzi, specialiştii în finanţe şi achiziţii trebuie să administreze şi să construiască funcţii şi operaţiuni flexibile de finanţe, să obţină creşteri şi să atenueze riscurile”, spune Mark Brennan, preşedinte Xerox Finance, Accounting and Procurement Services. “Cu gama noastră completă de servicii de finanţe şi contabilitate, tehnologii şi analize de business, avem resursele necesare pentru a ajuta companiile să facă faţă provocărilor.”

Raportul Magic Quadrant oferă o reprezentare generală a direcţiei pieţei şi a participanţilor şi evaluează companiile în funcţie de viziunea strategică şi de abilitatea lor de a o transpune în practică.

1Gartner “Magic Quadrant for Finance and Accounting BPO” de Cathy Tornbohm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button