GadgetTrends

Kingston Digital lansează MobileLite Wireless, reader și încărcător mobil

MobileLite_Wireless_1Kingston lansează MobileLite Wireless, succesorul lui Kingston Wi-Drive,  dispozitivului  portabil wireless de stocare a datelor lansat în 2011. Noul reader permite streaming de filme, muzică, fotografii și documente stocate pe USB, microSD (cu ajutorul adaptorului inclus) și pe cardurile SD/SDHC/SDXC, utilizând o conexiune wireless. Mai mult, MobileLite Wireless poate fi utilizat ca încărcător mobil de urgență, ideal pentru situațiile în care bateria telefonului este descărcată.

Kingston MobileLite Wireless reprezintă accesoriul perfect pentru cei cu un stil de viață activ, care își doresc tehnologie mobilă inovatoare la un preț ideal. Pentru a viziona și partaja wireless filmele și documentele pe dispozitivele mobile, este nevoie doar de inserarea stick-ului USB în portul dedicat. Slotul pentru cardurile SD/SDHC/SDXC permite partajarea ușoară și rapidă a imaginilor cu cei apropiați prin simpla îndepărtare a cardului din apartul foto și inserarea sa în dispozitivul MobileLite Wireless. Adaptorul SD inclus oferă aceeași libertate de acces și partajare a conținutului și pentru utilizatorii de carduri microSD, utilizate în majoritatea telefoanelor mobile și tabletelor.

MobileLite Wireless este și un încărcător mobil de urgență, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile, încărcându-le prin intermediul slotului USB al dispozitivului. Mai mult, MobileLite Wireless poate fi utilizat continuu timp de cinci ore ca reader wireless, fiind ideal pentru călătoriile de lungă durată.

MobileLite_WirelessMobileLite Wireless poate realiza streaming și partajarea datelor cu până la trei utilizatori simultan. Asemenea Wi-Drive, MobileLite Wireless se poate conecta simultan atât la un dispozitiv mobil, cât și la router-ul Wi-Fi, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate asculta muzică și căuta informații pe internet în același timp. Aplicația MobileLite Wireless este momentan disponibilă pentru posesorii Apple și va fi lansată în curând pentru Android și Kindle Fire. Aplicația pentru platformele Windows Phone OS, Windows PC și Mac va fi anunțată la o data viitoare.

MobileLite Wireless  este disponibil în România prin eMAG, la un preț estimativ de 320 lei.

Un material video ce demonstrează caracteristicile MobileLite Wireless este accesibil la acest link. Dispozitivul beneficiază de un an garanție, suport tehnic gratuit și binecunoscuta fiabilitate Kingston. Pentru mai multe informații, accesați http://www.kingston.com/en/. Pentru o serie video ce explică ușurința în utilizare a MobileLite Wireless, vă rugăm să vizitați pagina produsului.

Kingston celebrează 25 de ani în industria memoriilor. Compania a fost fondată pe 17 octombrie 1987 și s-a dezvoltat devenind al treilea producător de memorii la nivel mondial. Clipul pentru cea de-a 25-a aniversare poate fi găsit aici, alături de mai multe informații, inclusiv o cronologie a istoriei Kingston. Mai mult, HyperX celebrează cea de-a 10-a aniversare. Primul modul de memorie de înaltă performanță HyperX a fost lansat în noiembrie 2002.

Caracteristici și specificații tehnice ale Kingston MobileLite Wireless:

 • Medii de stocare acceptate: USB și SD ― citește SD, SDHC, SDXC și microSD (cu adaptorul inclus)
 • Dimensiune: 124,8mm x 59,9mm x 16,65mm
 • Greutate: 98g
 • Interfață rețea wireless: Wi-Fi 802.11g/n cu securitate wireless (WPA2)
 • Baterie reîncărcabilă: utilizare continuă de până la 5 ore
 • Baterie: Li-Polymer 1800mAh 3.7v integrată
 • Stocare locală1: transfer wireless între aplicația MobileLite Wireless și dispozitivul MobileLite Wireless
 • Suport Camera Roll1: permite mutarea fotografiilor de pe dispozitivul mobil către MobileLite Wireless pentru a elibera spațiu de stocare
 • Cablu: USB la micro-USB inclus
 • Temperatură de operare: 0°C – 40°C
 • Temperatură de stocare: -10°C – 45°C
 • Garanție: un an, suport tehnic gratuit
 • Nume personalizabil dispozitiv (SSID): Poate fi creată o listă de priorităţi Wi-Fi pentru cazul în care sunt disponibile mai multe combinaţii APN/Key.
 • Fișiere suportate2: MobileLite Wireless poate stoca orice tip de fișier. Redarea și vizionarea diferă în funcție de tipul de fișiere suportate de dispozitivul mobil
 • Compatibilitate generală cu fișiere2:

• Audio: MP3, WAV

• Video3: m4v, mp4 (codec video H. 264)

• Imagini: jpg, tiff

• Documente: pdf

 

1 Necesită aplicația MobileLite Wireless.

2 Vă rugăm să verificați ghidul de utilizare al dispozitivului mobil pentru lista completă a formatelor suportate.

3 Pentru dispozitivele Android și Kindle Fire, suportul video este limitat la 2GB.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button