EuropaTravel

Wizz Air sărbătoreşte 9 ani cu discount de 20% la bilete

fleetWizz Air, cea mai mare companie low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est sărbătoreşte, astăzi, 9 ani, printr-o campanie importantă de discount. 9 milioane de locuri cu discount pentru a sărbători 9 ani de tarife accesibile.

Creşterile importante înregistrate în turism şi în ceea ce priveşte numărul de pasageri transportaţi în ţările în care compania deţine baze, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Serbia şi Ucraina sunt completate de accesul în creştere către noi destinaţii, întrucât Wizz Air operează în prezent spre 33 de ţări inclusiv Azerbaijan, Georgia, Israel şi Emiratele Arabe Unite.

Compania sărbătoreşte 9 ani de istorie printr-o promoţie extraordinară oferind 9 milioane de locuri la un discount de 20% pentru rezervările făcute până duminică, 19 mai, la miezul nopţii. Locurile pot fi rezervate pe wizzair.com.

De 9 ani Wizz Air livrează promisiunea de a oferi tarife accesibile în zona Europei Centrale şi de Est, şi nu numai. Dorim să mulţumim pasagerilor noştri prin campania de discount, cu 9 milioane de locuri reduse pentru rezervările făcute până duminică la miezul nopţii. Achiziţionând unul dintre cele 9 milioane de bilete, sărbătoriţi împreună cu noi aniversarea de 9 ani”.     

József Váradi, Chief Executive Officer la Wizz Air

Wizz Air opereaza o flotade 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari. La Wizz Air o echipa de 1600 de profesionisti în aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 13.5 milioane de pasageri în 2013.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button