BusinessCompanii

Job wanted: Wizz Air caută însoţitori de zbor în Craiova

Wizz AirWizz Air, una dintre cele mai mari linii aeriene low–cost, low-fare din România şi din Europa Centrală şi de Est, anunţă o nouă sesiune de recrutări pentru baza din Craiova, ce va fi inaugurată în iulie 2014.

Compania caută cei mai buni candidaţi care să devină însoţitori de zbor Wizz Air. Interviurile vor avea loc miercuri, 26 februarie, începând cu ora 9:00 la Aeroportul Internaţional Craiova – terminalul plecări (Calea Bucureşti, 325A, Craiova).

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “În 2013 am lansat primele zboruri din Craiova. În mai puţin de 1,5 ani, în parteneriat cu Aeroportul Internaţional Craiova şi Consiliul Judeţean Craiova, vom inaugura în această vară a 5-a bază Wizz Air din România, cu 4 noi rute disponibile pentru clienţii noştri din Oltenia – Bologna, Roma Ciampino, Dortmund şi Barcelona. Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Craiova şi din România şi să avem de asemenea un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de munca directe şi indirecte, în aviaţie şi în domeniile conexe.”

Alice Ciucur, Ambasador Wizz Air in RomaniaCadidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii). De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de liceu (minim) şi să fie fluenţi în limba engleză. Viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poată ajunge la bază într-o oră în perioada de  stand by. Competenţele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum şi abilitatea de a lucra în echipă.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 aeronave Airbus A320 de la 19 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 95 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1700 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13.5 milioane de pasageri în 2013.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button