Business

Wizrom introduce iOS în portofoliul de soluţii

Vânzările de telefoane mobile inteligente sunt în creştere accelerată, potrivit anunţurilor operatorilor de telefonie mobilă, antrenând la rândul lor, printre alte domenii, şi pe cel al soluţiilor de business. Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România, urmează această tendinţă livrând soluţii ce pot fi utilizate pe un număr tot mai mare de tipuri de terminale mobile. Recent, soluţia de automatizare a forţei de vânzări, ASKI SFA, a fost adaptată pentru accesarea şi de pe iOS – compatibilă cu terminalele Apple.

„Am adaptat soluţia SFA la iOS urmând practic tendinţa de creştere a vânzărilor de iPhone şi iPad pe piaţa locală, după ce în urmă cu doi ani, am adaptat-o pe Android. Wizrom Software are o îndelungată experienţă în domeniul soluţiilor pentru automatizarea forţei de vânzări, datând încă din 1997, iar acum această experienţă ne spune că este momentul iOS pe acest segment”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

De la prima implementare în România, numărul utilizatorilor soluţiei SFA de la Wizrom a crescut considerabil la peste 5.000 de agenţi de vânzări pe teren – reprezentanţi ai clienţilor companiei pe acest segment.

„Suntem în măsură acum să asigurăm mobilitate totală agenţilor clienţilor noştri şi acces pe soluţia SFA pe orice terminal mobil inteligent, smartphone, care rulează sistemele de operare Windows Mobile, Android şi iOS”, a subliniat Adrian Bodomoiu.

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Cu un total de 3.546 de clienţi activi şi 32.000 de licenţe instalate la finele anului 2012, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Compania a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 6,65 milioane euro, în creștere cu 8% față de 2011.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button