GadgetSmartphone

Vodafone ofera in exclusivitate in Romania versiunea de 32 GB a Nokia Lumia 925

nokia_lumia_925_front_angleSmartphone-ul Nokia Lumia 925, varful de gama al producatorului Nokia, intra in portofoliul Vodafone incepand de astazi, 16 august. Nokia Lumia 925  este o reinterpretare a predecesorului sau – Nokia Lumia 920 – si se remarca prin design-ul sau din metal, dar mai ales prin performantele camerei foto care incorporeaza tehnologia PureView.

Vodafone ofera in exclusivitate in Romania versiunea de 32 GB a Nokia Lumia 925. Clientii Vodafone pot achizitiona noul terminal la preturi ce pornesc de la 29 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 65.

Noul Nokia Lumia 925 este disponibil si fara abonament, la un pret de 529 euro (TVA inclus). Si clientii business pot opta pentru noul terminal la preturi incepand cu 9 euro, cu abonamentul Red Plus, pe o durata de doi ani.

Smartphone-ul Nokia Lumia 925 include cea mai performanta tehnologie optica şi de software foto-video, care permite utilizatorilor sa obtina fotografii si filme la o calitate foarte buna, chiar si in conditii de luminozitate redusa. O noutate care vine odata cu lansarea Nokia Lumia 925 este si Nokia Smart Camera, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza zece fotografii simultan si de a edita imaginile cu ajutorul unor aplicatii speciale cum ar fi Best Shot, Action Shot si Motion Focus.

Odata cu lansarea Nokia Lumia 925, Nokia introduce design-ul din metal pentru prima data in gama Nokia Lumia, ceea ce confera terminalului un aspect robust. Mai mult, prin aplicatia speciala HERE, utilizatorii pot avea acces la o suita de  servicii integrate de geo-localizare si navigatie. In plus, clientii care achizitioneaza Nokia Lumia 925 se pot bucura si de aplicatiile de mobil powered by Vodafone: Cinemagia, SeeNow, Transport Urban.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button