Parenting

ADATA lansează un nou SSD mSATA

SP310ADATA Technology, companie de top între furnizorii de module DRAM ultra-performante și produse NAND Flash, a anunţat astăzi lansarea noului SSD Premier Pro SP310 mSATA. Proiectat pentru consumatorii ce caută un upgrade mai economic la SATAIII, SP310 suportă tehnologia Intel® Smart Response (SRT), ce permite utilizarea unui SSD mSATA drept drive cache, împreună cu un hard disk tradiţional. Această configuraţie hibridă atinge viteze comparabile cu cele ce folosesc un drive SSD ca unitate primară.

Premier Pro SP310 atinge viteze de citire şi scriere de 410, respectiv 180 MB/s, cu un maxim de 45.000 IOPS la scrierea 4K random. Capacităţile de 32, 64 şi 128 le oferă flexibilitate dezvoltatorilor de sisteme pentru că SP310 poate fi folosit și sub formă de cache drive în configuraţie hibridă, dar şi drive primar (boot drive). În ambele situații îmbunătăţirile aduse bootării şi gestionării de fişiere este remarcabilă pentru o investiţie aşa mică.

SP310 încorporează un controller JMicron JMF667. De asemenea, include comenzi S.M.A.R.T, NCQ şi TRIM. Garanţia de 3 ani şi MTFB-ul (mean time between failures) de 1.200.000 de ore asigură o utilizare impecabilă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button