Parenting

Samsung aduce aer condiţionat cu sistem generator de ioni S-Plasma

Aer conditionat_Seria KSamsung vine cu o soluție perfectă pentru părinții care își doresc să păstreze aerul proaspăt pentru cei mici și o temperatură optimă pentru nou născuți. Astfel, Samsung a dezvoltat o gamă de sisteme de aer condiționat, seria K, ce pot asigura un microclimat perfect.

Specialiștii în pediatrie atrag atenția asupra faptului că nou născuții suportă mai greu temperaturile ridicate din timpul verii decât pe cele scăzute, din acest motiv, recomandarea medicilor pediatri este ca în încăperile destinate celor mici, temperatura constantă să fie în jur de 22-24 grade C.

Noua serie de sisteme de aer condiționat de la Samsung oferă funcții perfecte pentru a crea un microclimat pentru cei mici, datorită sistemului de purificare a aerului. Double Cleaning filtrează aerul în două etape. În primă fază, filtrul Full High Density oferă o performanță sporită prin eliminarea particulelor microscopice de praf şi prin purificarea aerului, cu o eficiență de 90%. Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma vine în completarea procesului de filtrare prin intermediul unui înveliş anti-bacterian care poate colecta chiar şi cele mai mici particule de praf sau viruşi, contribuind la crearea unui mediu mai proaspăt şi mai sănătos.

Ȋn plus, sistemul generator de ioni S-Plasma funcţionează prin neutralizarea contaminanţilor biologici din aer, pe care îi transformă în vapori de apă inofensivi, păstând, în același timp, gradul optim de umiditate din încăpere, care este extrem de important pentru sănătatea copilului. Valorile ideale sunt în jur de 50%, astfel încât aerul să nu usuce pielea şi mucoasele nou născutului.

Noutatea în ceea ce priveşte Seria K o reprezintă posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului. Astfel, părinții se pot asigura permanent de faptul că pot controla, pe deplin, atmosfera din camera celui mic, chiar și de la distanță. De asemenea, cu funcţia Double Saving se reduce consumul de energie cu până la 80%, indiferent dacă aparatul este în funcţiune sau este oprit.

Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie irosită și împiedicând în acest mod fluctuațiile de temperatură din camera celui mic.

Seria K nu este doar un sistem de răcire, ci şi unul de încălzire. Tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi temperatura dorită şi aparatul activează automat funcția de răcire sau de încălzire pentru a menţine temperatura optimă, astfel încât camera celui mic să aibă temperatură constantă, indiferent de sezon.

Seria K încorporează tehnologia dinamică Samsung 3D Wind, care distribuie în mod egal curenţii de aer pe toată suprafața camerei, pe o rază de 13 metri, răcind astfel mediul mult mai repede decât aparatele convenţionale, iar utilizatorii pot simţi instantaneu modificarea temperaturii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button