Going OutLife&Style

Vitaminele LazyTown pentru copii intră pe piaţa românească

Lazy Town vitamineLazy Town/Orăşelul leneş, marca de divertisment dedicată sănătăţii copiilor, a lansat pe piaţa din România o gamă de vitamine destinate copiilor. Vitaminele Lazy Town sunt aduse în România de Saga Sănătate SRL şi sunt disponibile de la începutul lunii martie în farmacii, magazinele de tip plafar şi magazinele naturiste din întreaga ţară.

Gama de vitamine LazyTown cuprinde patru produse special pentru copii: LazyTown Kids’ Vitamin C, LazyTown  Kids’ Vitamin D3, LazyTown  Kids’ Multivitamin şi LazyTown  Kids’ CalciuMagnesiumZinc. Vitaminele LazyTown se încadrează în politica brandului și promovează stilul de viaţă sănătos şi consumul de alimente naturale.

Astfel, toate vitaminele LazyTown au la bază ingrediente naturale, nu conţin aditivi artificiali, zahăr, arome, coloranţi conservanţi sau organisme modificate genetic. Vitaminele au un gust plăcut şi o formulă care conţine extracte de fructe naturale.

  • Vitamin C de la LazyTown  – conţine tablete masticabile de vitamina C cu aromă şi gust de zmeură şi flori de soc. Vitamina C contribuie la creşterea imunităţii copiilor, la producerea de colagen în ţesuturile conjunctive, formarea osaturii şi dentiţiei, combaterea simptomelor de răceală şi gripă etc.
  • LazyTown  Kids’ Vitamin D3 – sunt tablete masticabile de vitamina D3 (colecalciferol), într-o formulă special creată pentru copii cu gust de lămâie din extracte naturale. Vitamina D3 este recomandată în special în sezonul rece, atunci când expunerea deficitară la soare face dificilă producerea acestei vitamine la nivelul pielii. Vitamina D3 are un rol esenţial în metabolizarea şi asimilarea calciului şi a fosforului, minerale importante în menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dentiţiei. Această vitamină mai are un rol decisiv în întărirea sistemului imunitar, lupta împotriva răcelii şi a gripei.
  • LazyTown  Kids’ Multivitamin –asigură copilului necesarul de vitamine şi minerale pentru creşterea şi dezvoltarea corespunzătoare, având la bază următoarea combinaţie: Vitamina A, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina C, Vitamina B 3, Vitamina B12, Vitamina B6, Acid folic, Zinc, Fier, Iod, Seleniu, Crom.
  • LazyTown  Kids’ CalciuMagnesiumZinc – oferă copiilor o combinaţie atent echilibrată de Calciu, Magneziu şi Zinc pentru susţinerea unui în parametri optimi a sistemului osos, muscular şi nervos. Tabletele masticabile au gust de portocală şi lămâie şi sunt recomandate pentru întărirea şi menţinerea sistemului imunitar, pentru sănătatea oaselor şi dinţilor, buna funcţionare a sistemului cardiovascular, reducerea oboselii şi buna funcţionare a sistemului muscular.

LazyTown este un brand de divertisment pentru copii, creat de Magnus Scheving în anul 1991, dedicat sănătăţii copiilor. Programul promovează într-un stil amuzant un mod de viaţă sănătos în rândul copiilor și îi încurajează să fie mai activi şi să aleagă un stil de viaţă sănătos. Brandul este deţinut de Turner Broadcasting System, una dintre cele mai mari companii de media care cuprinde în portofoliu canale de televiziune precum: CNN, Boomerang, Cartoon Network.

Pe lângă serialul TV, brandul Lazy Town cuprinde cărţi, jocuri, reviste, muzică, evenimente şi o serie de produse care promovează un stil de viaţă sănătos.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button