GadgetTrends

Trends: Sharp Quattron “made in Japan”: Noile dimensiuni ale divertismentului acasă

lcd-tv-lc-60le855-857-858e-lifestyle-inlay-960Este știut deja. Fabricat în Japonia nu este doar o etichetă, iar rigoarea japoneză conferă fără excepții calitate, durabilitate și performanță. Din fabricile Sharp din Japonia ies produse competitive și inovatoare, care îmbină diverse tehnologii dezvoltate de cercetători vizionari şi pasionați. Televizoarele din gama Quattron nu fac excepție.

Cu un design plat, elegant, cu greutate redusă și un consum de energie de invidiat, modelele de 80, 70 și 60 de inchi din gama Quattron redefinesc standardele în materie de vizionarea în modul 2D Full-HD sau cel 3D.

lcd-tv-sharp-lc-70le857-858e-angled-right-gs-960Dacă în modul 2D, imaginea modelului de 80 de inch este uimitoare, cu AQUOS Quattron 3D vizionarea devine magică. Prin lărgirea spectrului de bază (roșu, verde, albastru –  RGB) cu adăugarea galbenului (Y), tehnologia Sharp Quattron redă culorile neașteptat de natural și realist, oferind o definiție cu 33% mai bună decât panourile standard Full-HD. Iar prin controlul individual al fiecărui pixel, spre deosebire de controlul la nivel de grup de pixeli, pot fi create linii mai fine, ceea ce accentuează detaliile vizuale.

Culorile sunt puse în valoare, iar formele mai bine definite. În plus, luminozitatea și contrastul mărit creează o adâncime de imagine care transportă practic telespectatorul în mijlocul acțiunii, fie că este vorba de un meci de fotbal, un film, un documentar sau un simplu videoclip. Tot la capitolul contrast: noul material de cristale lichide și structura panoului păstrează nivelul de distorsiuni la minim, ceea ce face ca imaginea afișată să fie  stabilă, clară, mai luminoasă şi cu un contrast de senzație.

Interconectivitate. Sistemul wi-fi încorporat în modelele Quattron de 80 de inch permite conectarea rapidă la Internet, navigare și vizionare de conținut online interesant, fără limite și fără cabluri. Grație intrărilor HDMI, utilizatorul își poate conecta televizorul la toate sursele posibile de conținut interactiv din casă: laptop, playstation, sistem audio sau Blu-Ray Player. Programele preferate pot fi înregistrate pe USB pentru a putea fi urmărite oricând și ori de câte ori își dorește utilizatorul.

lcd-tv-lc-60le855-857-858e-left-inlay-960Nu în  ultimul rând, tehnologia folosită de Sharp pentru ecranele sale inteligente, inclusiv plusul de rezoluţie, face ca distanţa optimă de vizionare să fie de doar 3 metri pentru ecranul de 80 de inch, ideală pentru spaţiile moderne de locuit.

Modelul TV LCD LED de 70 de inch (177cm) este un adevărat provocator al simțurilor. Culorile luminoase și contrastele bogate, alături de formele definite perfect și tehnologia pentru transpunerea realistă a mișcărilor în viteză sunt ingredientele care asigură o experiență vizuală intensă. Și mai oferă ceva: acces la conținut de calitate fără efort, astfel că programe precum Canal +, spre exemplu, pot fi urmărite fără a mai fi nevoie de un decodor extern.

Modelul de 60 de inch (152cm) este mai mic, dar poate ușor juca rolul micului cinematograf de sufragerie.

Cu oricare dintre cele trei modele “made in Japan”, telespectatorul poate avea parte de vizionări spectaculoase, fără a mai ieși din casă. Se poate așeza confortabil în fotoliu și va păși direct într-o lume în care imaginația se întâlnește cu tehnologia. Acțiune!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button