Business

Food trends: foodpanda alege Timișoara pentru a doua extindere în afara Capitalei

foodpandafoodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alt oraș important din țară, Timișoara, după o extindere rapidă în București și Cluj.

Timișorenii pot comanda, deja, de pe foodpanda, companie susținută Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, având la dispoziție o selecție de peste 20 de restaurante listate în platformă. Potrivit oficialilor companiei, numărul acestora va ajunge la aproximativ 40, până la finalul lunii martie.

foodpanda, disponibilă pe telefoanele din gama Nokia Asha, Lumia și X

„În Timișoara avem deja parteneriate cu un număr impresionant de restaurante, cu bucătării apreciate și recunoscute de timișoreni. Obiectivul nostru este ca în 2014 toate restaurantele importante din Timișoara să fie prezente pe platformă, accesând beneficiile pe care le oferim, de la fidelizarea și atragerea de noi clienți, până la reducerea sau eliminarea costurilor de marketing, operaționale și de procesare a comenzilor”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, serviciile platformei vor fi disponibile în curând şi pe piaţa din Iaşi.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca și Timișoara, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Fondată în 2012, foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în 40 de țări. Compania le oferă restaurantelor posiblitatea de a își aduce meniurile în mediul online, extinzându-și astfel baza de clienți. Pentru consumatori, grupul foodpanda/hellofood oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clienții pot alege utilizând atât platforma online, cât și aplicația mobilă foodpanda, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play; foodpanda se ocupă de procesarea comenzii și transmiterea acesteia către restaurant, care se ocupă de livrare.

foodpanda/hellofood operează în India, Thailanda, Indonezia, Pakistan, Singapore, Malaezia, Vietnam, Taiwan, Bangladesh, Kazahstan, Azerbaidjan, Rusia, Polonia, Ucraina, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croația, Brazilia, Mexic, Argentina, Chile, Columbia, Peru, Arabia Saudită, Iordania, Nigeria, Maroc, Kenya, Ghana, Senegal, Coasta de Fildeș, Rwanda, Tanzani, Uganda, Lebanon, Algeria și Serbia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button