Going OutLife&Style

Un nou gadget de la E-Boda: Breeze 201

Umidificator-Breeze-ebodaOdată cu venirea verii, temperaturile din ce în ce mai ridicate determină utilizarea constantă a aerului condiţionat în încăperi. Însă confortul termic determină disconfortul creat de aerul mult prea uscat. Pentru a păstra acasă un mediu confortabil și sănătos, avem nevoie de un surplus artificial de vapori de apă la aerul din cameră, adică de umidificarea aerului. Din cauza folosirii aerului condiţionat, nivelul umidităţii din cameră scade atât de mult, încât devine nociv.  De aceea, specialiştii recomandă ca în fiecare locuinţă, dar mai ales în camera copilului, să existe un umidificator.

E-Boda prezintă umidificatorul de top Breeze 201 echipat cu umidistat pentru o umiditate perfect controlată a aerului respirat din locuinţe. Având un sistem de funcţionare intuitiv, nivelul de umiditate dorit în cameră poate fi setat foarte uşor, iar aparatul se va opri automat în momentul în care umiditatea atinge valoarea specificată. Atunci când nivelul umidităţii scade din nou sub nivelul presetat, aparatul reporneşte pentru a o readuce la valoarea optimă.

În timpul somnului, din cauza poziţiei culcat care sporeşte congestia nazală, copilul începe să respire pe gură. Dacă aerul este uscat, acesta nu va fi filtrat de mucoasa nazală, uscată la rândul ei, provocând o iritaţie la nivelul gâtului. Modelul Breeze 201 de la E-Boda menţine umiditatea interioară la nivelul optim de 45-65% pentru a preveni infecţiile respiratorii, care apar la copii în 50% din cazurile de îmbolnăvire. Cel mai simplu şi mai eficient mod de a asigura nivelul optim de umiditate în casă este folosind un umidificator de aer cu ultrasunete. E-Boda Breeze 201 utilizează oscilatorul cu ultrasunete de înaltă frecvenţă pentru a despărți  apa în particule mici. Sistemul de ventilaţie pulverizează această apă în aerul uscat, unde particulele se evaporă pentru a asigura gradul de umiditate necesar.

E-Boda Breeze 201 este dotat cu ionizator pentru a îndepărta alergenii şi particulele de praf din aer, reducând cantitatea de praf cu 52%, iar bacteriile cu 95%. Filtrul ionizat elimină încărcările electrostatice din încăperi, atrăgând particulele de praf. Aparatele electrocasnice, poluarea sau fumul de ţigară încarcă aerul cu ioni pozitivi, creând un factor de stres şi o atmosferă apăsătoare pentru persoanele mai sensibile. Umidificatorul E-Boda Breeze 201 încarcă aerul cu ioni negativi, refăcând astfel echilibrul din cameră.

Umidificatorul E-Boda Breeze 201 ajută nu doar la menţinerea sănătăţii sistemului respirator, ci şi la protecţia pielii. Pe timpul nopţii, pielea se deshidratează din cauza aerului uscat, pierzându-şi elasticitatea şi vigoarea. Astfel, umidificatorul contribuie cu succes la menţinerea tenului catifelat, cu aspect întinerit.

Umidificatorul Breeze 201 funcţionează cu vapori de aer rece, având avantajul de a putea fi folosit atât vara, cât şi iarna, pe suprafeţe mai mari, în comparaţie cu umidificatoarele cu aer cald. În plus, acest sistem asigură un consum redus de energie, economisind 85-90% din energia electrică pe care o consumă un umidificator cu circuit normal.

Pentru siguranţa tuturor membrilor familiei, dispozitivul este dotat cu un sistem de control automat al nivelului de apă din rezervor, asigurând protecţia în caz de epuizare a acesteia. În momentul în care apa din rezervor s-a consumat, aparatul se deconectează în mod automat, prevenind deteriorarea acestuia sau provocarea unui incendiu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button