Parenting

Fara umbrela si aparat foto la concertul Depeche Mode de pe National Arena!

harta depeche modeAsteptat cu sufletul la gura de fani, concertul Depeche Mode va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala. Accesul publicului in incinta Arenei va fi posibil incepand cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia , Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. In jurul orei 19:45 va incepe concertul trupei FOX , urmat apoi si de show-ul Depeche Mode. Vezi, in continuare, cu ce nu ai voie la concertul Depeche Mode de la Bucuresti, dar si harta care indica cum se va face accesul pe stadion!

Organizatorii au decis sa nu perimta accesul in incinta Arenei cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente.

Nu aveti voie nici cu animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, organizatorii sustin ca accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Mai mult, organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de harta ataşată şi să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-a achiziţionat bilete.
Posesorii de bilete în zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces pe la intrarea din Str. Maior Coravu.
Posesorii de bilete în zona Gazon A vor avea acces pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
Posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluză Sud vor avea acces pe la intrarea din Bd. Basarabia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button