Foto-VideoGadget

Portofoliul integral Canon, la FESPA 2013 Londra

Canon EOS 100D cu EF-S 18-55mm IS STMCanon Europe, unul dintre principalii producători mondiali de echipamente electronice, va fi prezent în cadrul expoziţiei FESPA 2013 (25-29 iunie 2013, Londra) cu întregul portofoliu de produse de format mare, pentru prima dată de la achiziţia Océ.

Cu expertiza şi tehnologia Océ, acum parte din portofoliul de format mare, Canon este mai bine poziţionat ca oricând pentru a oferi furnizorilor de servicii de imprimare (PSP-uri) posibilitatea de a-şi extinde ofertele de servicii. Standul Canon va fi proiectat astfel încât vizitatorii să poată experimenta acest tip de format şi observa oportunităţile pe care acest produs le oferă.

În acest spaţiu vizitatorii vor putea observa mix-ul dintre experienţa Canon la nivel de imagine, tehnologia de top a Océ şi poveştile de succes ale clienţilor, elemente care recomadă compania drept parteneriul de afaceri potrivit.

Totodată, mai multe detalii vor fi oferite şi prin intermediul demonstraţiilor de aplicaţii utilizate pentru tehnologia de format mare. Aceste aplicaţii fac parte din portofoliul extins Canon care vizează tehnologiile de format mare. Există o varietate de soluţii care vor fi prezentate: de la imprimante cu cerneală, alimentare din rolă şi aparate de imprimat cu cerneală UV pentru medii rigide, până la soluţii şi sisteme de tăiere digitală. Printre acestea se vor regăsi:

Cea mai versatilă platformă UV de pe piaţă – Océ Arizona 480GT – cu opt canale de cerneală independente şi funcţia de pigmentare şi lăcuire pe o mare varietate de media, inclusiv suprafeţe de sticlă, materiale lenticulare şi membrane stratificate. Aceasta poate fi folosită cu mare succes pentru personalizarea punctelor de vânzare (POS), semnalistică şi alte execuţii speciale.

Imprimanta Océ ColorWave 650 Poster cu tehnologia de imagine Océ CrystalPoint oferă imprimarea de postere pe care culoarea se usucă instantaneu şi care poate produce, la cerere imprimări POS accesibile şi de calitate superioară.

Imprimanta rapidă de format mare cu cerneluri eco-solvente – Océ CS9360 – este ideală pentru producţia publicitară, inclusiv pentru colantări, bannere, panouri şi postere.

Océ ProCut este un sistem automatizat de tăiere care poate eficientiza procesul de lucru al imprimantelor digitale de format mare, de la imprimare la finisare, oferind decupaje de o calitate superioară, versatilitate şi productivitate pentru toate aplicațiile grafice de afișaj.

Canon imagePROGRAF iPF6450 şi spectrofotometrul său premiat oferă o consistenţă a culorilor de neegalat într-o flotă de imprimante de format mare, toate administrate de la un dispozitiv central.

Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi în  Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în 1937, Canon este la ora actuală liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button