BrandFashionLife&StyleLuxury

Un nou brand de lux in The Grand Avenue: Cavalli a inaugurat Roberto Cavalli Boutique

Că România devine o nouă destinație pentru moda și piața de lux din occident începem să ne prindem cu toți. Iar ca dovadă, într-un timp relativ scurt, doi designeri de talie internațională au venit în România pentru a-și inaugura magazine.

După Ermanno Scervino care și-a prezentat colecțiile în toamna anului trecut la The Grand Avenue, Roberto Cavalli este cel de-al doilea designer de talie internațională care sosește în România pentru inaugurarea magazinului său.

Legendarul designer internațional, Roberto Cavalli a participat, recent, la inaugurarea singurului său flagship store din România din incinta The Grand Avenue, JW Marriott Hotel. Roberto Cavalli a sosit alături de fotomodelul Victoria’s Secret, Irina Shayk, find întâmpinat în cadrul unei petreceri fastuoase de marii admiratori ai creațiilor și carierei sale în lumea modei, care a debutat în urmă cu mai bine de 40 de ani, la Florența.

La eveniment au participat peste 700 de persoane, atât din partea presei, cât și din lumea showbizului românesc. The Grand Avenue a fost amenajat special în onoarea designerului, folosind manechine îmbrăcate în noile creații Cavalli din colecțiile pret-a-porter, ținute de seară și accesorii, dar și un ecran imens pe care au fost proiectate imagini de arhivă din viața și prezentările de modă ale celebrului designer. Cavalli a afirmat, printer altele, că-și dorește să revină în România cu o linie vestimentară specială.

The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București. Parte a Companiei Grand care deține clădirea din Calea 13 Septembrie 90 – JW Marriott Grand Hotel și World Class at The Grand, precum și mărcile The Grand Offices – spații de birouri și The Grand Parking – parcarea privată cu peste 525 de locuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button