Travel

Travel trends: The Torch Doha

Vă invităm în Doha azi, una dintre ţările din orientul Mijlociu cu cea mai mare rată de dezvoltare şi una dintre ţările cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din lume, şi într-un hotel emblematic: The Torch Doha.

Deşi transformat în hotel abia recent – a fost inaugurat în vara anului trecut – The Torch Doha a fost contruit pentru a găzdui flacăra cu ocazia desfăşurării Jocurilor Asiatice din 2006.

Tocmai această destinaţie iniţială îi conferă hotelului un design futurist unde confortul se îmbină cu cele mai recente tranduri în tehnologie. Cu o înălţime de 300 de metri şi vederi panoramice de 360 de grade, The Torch este centrul Aspire Zone – una dintre cele mai moderne zone ale oraşului.

Câteva dintre cele 163 de camere ale hotelului, dispuse pe 51 de etaje au o soluţie unică iPad in Room, un sistem de iluminare ambiental cu 12 culori diferite şi televizoare LED interactive.

Micul dejun se serveşte zilnic la restaurantul Flying Carpet, cu un decor şic, care include covoare zburătoare. La cină, oaspeţii pot savura paste italiene şi preparate mediteraneene din carne. Totodată, oaspeţii pot admira priveliştea de la etajul 47 dintr-un restaurant unic: Three Sixty, un resurant care se învârteşte.

Există un pasaj pietonal de la The Torch la Villaggio, cel mai mare mall din Doha. Stadionul Khalifa este la 200 de metri distanţă de hotel.

Preţul unei nopţi de cazare porneşte de la 220 de dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button