Going OutLife&Style

Trucuri pentru amenajarea grădinii de la specialiștii City Garden

Băneasa Shopping City a pregătit vizitatorilor, în perioada 19-21 aprilie, 3 zile pline de surprize! În cadrul weekend-ului tematic, de Gardening, specialiștii de la City Garden vor împărtăși celor prezenți trucuri pentru amenajarea profesionistă a grădinii și vor oferi ședințe gratuite de consultanță, cu ajutorul unui software profesionist. Cei mici sunt invitați să facă primii pași în universul grădinăritului în cadrul unui workshop distractiv de plantare a copacilor.

Băneasa Shopping City vine în întâmpinarea clienților săi cu sfaturi utile pentru crearea unui spațiu rupt din paginile unei reviste de specialitate. Vizitatorii vor primi sfaturi de la experții City Garden, care au pregătit seminarii despre îngrijirea adecvată a plantelor – de la gazon, la flori sau pomi fructiferi. În cadrul evenimentului de grădinărit va fi expusă și colecția de ghivece inteligente Lechuza, care oferă o soluție simplă și eficientă pentru îngrijirea plantelor. Invitații vor învăța, de asemenea, cum să creeze aranjamente florale pline de culoare, precum și care sunt pașii pentru îngrijirea arbuștilor Bonsai.

Celor preocupați de design li s-a pregătit o surpriză inedită: o demonstrație live în arta tunderii arbuștilor, cu ajutorul cărora se vor crea forme spectaculoase. Weekend-ul de grădinărit face parte din campania de Paște a Băneasa Shopping City și vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să-și pregătească casa și grădina de sărbătoare.

În următoarele două weekend-uri, copiii sunt în centrul atenției prin activitatea de Egg Hunt și pot să admire drăgălașele animale din cadrul Expoziției de iepuri, pauni și găini de rasă, expoziție organizată de Asociația Pajura. De asemenea, echipa de chefs The Flavours îi așteaptă pe pasionații de gastronomie la un show culinar.

Până pe 5 mai, toți cei care achiziționează produse în valoare de minimum 200 lei din Băneasa Shopping City și Feeria pot câștiga în cadrul Promoției „Cadou în Ou”, unul dintre cele 3 ouă tematice: Oul Fashion (cu premii în ținute și produse oferite de BCBG MAX AZRIA, Day&Night, Intersport și Nissa), Oul Hi –Tech (care conține un HP laptop ENVY X2, HP Envy Touchsmart Ultrabook 4 și HP Desk Ink Advantage 6525) sau Oul Casei (cu premii în electrocasnice oferite de Tefal, Rowenta, Krups și Moulinex) și alte 200 de extra premii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button