Uncategorized

Trends by Samsung: Noi soluții de imprimare direct de pe telefonul mobil

Samsung introduce trei soluții pentru imprimare mobilă care fac posibilă imprimarea de documente direct de pe dispozitivele mobile, cu ajutorul câtorva mișcări simple. Disponibile pe Samsung GALAXY S4, aceste soluții includ: o aplicație de imprimare mobilă care a fost dezvoltată atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete, comanda “Print”, o comandă specifică pentru imprimarea mobilă care este inclusă în sistemul de operare al smartphone-ului, precum și tehnologia Near Field Communication (NFC), încorporată deja de mai multe modele noi de imprimante Samsung.

Începând cu GALAXY Tab în 2010, am continuat simplificarea procesului de imprimare mobilă. De atunci am reuşit să dezvoltăm o varietate tot mai mare de soluții care să permită clienților noștri să își conecteze smartphone-urile și tablete la imprimantele noastre prin intermediul unei rețele wireless. Noile noastre soluții de imprimare mobilă au continuat să facă tot mai rapidă şi uşoară activitatea de imprimare, iar acest lucru arată că ne consolidăm  în continuare poziția de lider pe segmentul de imprimare mobilă.”

Joosang Eun, Vicepreședinte Senior al Echipei de Vânzări și Marketing din cadrul Diviziei Printing Solutions Business a Samsung Electronics.

Pe lângă tipul de soluţii de imprimare disponibile pe GALAXY S4, Samsung a dezvoltat soluţii de imprimare mobilă şi pentru alte modele de smartphone-uri sau dispozitive, precum: GALAXY S II, GALAXY S III, GALAXY Note, GALAXY Note II, împreună cu o serie de dispozitive Galaxy Tab.

Aplicația Samsung MobilePrint

Aplicația Samsung MobilePrint duce imprimarea mobilă la un nou nivel. Datorită acesteia, chiar și utilizatorii care nu dețin un smartphone sau o tabletă Samsung pot își folosi dispozitivele lor mobile pentru a imprima imagini, e-mail-uri sau pagini web, precum și documente Google Docs, fișiere în format PDF sau documente Microsoft Office. Tot ceea ce trebuie să facă este să descarce aplicația și să o instaleze pe dispozitivul pe care îl folosesc.

Pe lângă acest lucru, aplicația oferă și o funcție de transmisie fax, singura funcție de acest gen disponibilă în industria telefoanelor mobile.  În plus, această aplicație permite utilizatorilor să scaneze imagini cu ajutorul unei imprimante Samsung multifuncționale și să trimită respectivele documente scanate direct către un dispozitiv mobil.

Imprimare mobilă cu o singură atingere

Imprimarea de pe PC-uri necesită adesea realizarea mai multor proceduri care iau timp, precum: instalarea driver-elor și aplicațiilor de software. Cu ajutorul noilor soluții de imprimare de pe dispozitive mobile lansate de Samsung imprimarea devine foarte simplă și rapidă. Singurul pas care trebuie făcut acum de utilizatori este să apese butonul “Print” existent pe ecranul de meniu al unui dispozitiv mobil Samsung.

Datorită funcției de imprimare încorporate, dispozitivele mobile Samsung pot detecta automat o imprimantă Samsung aflată în apropiere și imprima rapid imagini, e-mail-uri, pagini web sau pagini din aplicațiile Samsung, precum SMemo și SNote. De asemenea, prin numai câteva atingeri ale dispozitivului mobil, utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de setări, precum: numărul de copii care trebuie imprimat, tipul de imprimare față-verso, dimensiunea documentului, orientarea paginii, tipul documentului sau pot selecta setările de culoare dorite.

Prima imprimantă color cu laser din lume  cu tehnologie NFC

Datorită lansării recente a imprimantelor color cu laser cu tehnologie NFC de la Samsung, consumatorii vor avea posibilitatea de a imprima documente prin simpla apropiere a unui dispozitiv mobil de o imprimantă Samsung. Atunci când un smartphone activ NFC este plasat în apropierea unei imprimante cu NFC, cele două dispozitive se vor conecta automat. Imprimarea se poate face fără vreo altă configurare suplimentară. Această soluție sigură și comodă permite utilizatorilor să imprime fotografii, documente, e-mail-uri și conținut web urmând doar câțiva pași simpli și rapizi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button