TravelTrends

Travel trends: Wizz Air sau WizzTV? Videoclipul care te ajută să alegi destinaţia pentru concediul perfect

Transportatoul aerian Wizz Air, unul dintre juctorii de top de pe piaţa internaţională de profil, a lansat pe wizzair.com primul clip video WizzTV ce promovează un oraş din România. Wizz Air realizează clipuri video pentru a promova cele 95 de destinaţii atractive.

Clipurile video WizzTV sunt găzduite de Ambasadorii Wizz şi promovează destinaţiile în rândul pasagerilor şi al fanilor Wizz Air. În parteneriat cu TouristMirror, casă de producţie, clipurile video filmate high quality relevă pasagerilor experienţa călătoriilor WIZZ chiar înainte de călătorie sau de momentul rezervării. Afaceri locale din destinaţiile recomandate îşi pot recomanda serviciile în cadrul WizzTV, iar clipurile sunt disponibile pe wizzair.com, în social media şi în aeroporturile selectate. Utilizatorii se pot familiariza astfel cu viitoarea destinaţie şi pot folosi informaţiile oferite de echipajul local, Ambasadorii Wizz, pentru a-i ghida la destinaţie.

“Suntem foarte încântaţi să lansăm Wizz TV în România. Clipurile video ale destinaţiilor promovează turismul în oraşele alese şi uşurează procesul de planificare al vacanţei pentru pasagerii Wizz Air. Echipajul nostru minunat, Ambasadorii Wizz Air oferă informaţii locale despre destinaţiile noastre iar prin intermediul acestor clipuri scurte ce conţin o mulţime de informaţii, călătoria dumneavoastră începe chiar înainte de a vă îmbarca într-una din aeronavele noastre noi Airbus A320! Wizzair.com oferă posibilitatea unui one stop shop pentru zborurile Wizz Air precum şi servicii de călătorie ale partenerilor noştri, cum ar fi servicii de închiriere maşini, cazare la hotel sau  servicii de asigurare”, a declarat Daniel de Carvalho de la Wizz Air.

Laszlo Marozsi, fondator TouristMirror, a adăugat:”La şase luni de la anunţarea proiectului alături de clipul video Wizz Air în Budapesta, Wizz TV a devenit instrument de comunicare puternic pentru afacerilor locale de a-şi promova oraşul şi de a atrage turişti. Astăzi suntem încântaţi să oferim informaţii despre reţeaua de destinaţii şi să promovăm prin acest clip video una dintre bazele Wizz Air din România.”

WizzTv este produs de un grup de profeşionişti şi artişti talentaţi maghiari, fiind creat pentru a oferi informaţii despre reţeua de destinaţii Wizz Air, una dintre cele mai importante linii aeriene Europene. Vreţi să fiţi inspiraţi? Urmăriţi atunci Ambasadorii Wizz Air şi călătorul Brad, pasărea kiwi, ce vă vor prezenta cele mai frumoase locuri de vizitat atunci când călătoriţi.

Wizz Air operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 290 de rute facând legatură cu 96 de destinaţii din 36 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button