AmericaTravel

Travel trends: The Joule, Dallas, locul unde poţi avea o frântură din “the roaring 20s”

Hotel_Large_ph41Poate nu este una dintre cele mai hot destinaţii pentru petrecerea concediului de vară, însă dacă hotărâţi vreodată să faceţi un tur al Statelor Unite sau ajungeţi acolo într-o călătorie de afaceri, Dallas, şi în special The Joule trebuie să fie cu siguranţă pe lista de must see&experience!

Aflat în centrul Dallas-ului, la mică distanţă de Muzeul de Artă, Memorialul JFK sau Dallas World Aquarium, acest cochet hotel clasificat la cinci stele este amplasat într-o clădire construită la începutul anilor ’20, în stil neo-gotic.

The Joule combină eleganţa şi misterul acelei perioade, vorbim despre podele de marmură, mobilier făcut la comandă şi elemente decorative originale, cu tot confortul zilelor noastre. Nu degeaba investiţia făcută pentru modernizarea celor 161 de camere ale acestuia s-a ridicat la 78 de milioane de dolari.

The Joule este o operă de artă la scară mare, designul actual al hotelului şi al piscinei suspendate fiind realizat de Adam D. Tihany, un artist cu multe premii la activ. Şi pentru că aminteam despre opere de artă, trebuie menţionat faptul că The Joule găzduieşte o colecţie impresionantă a unor artişti precum Andy Warhol, Tony Cragg, Adam Fuss sau Richard Phillips.

Am reuşit să vă convingem? Imaginile următoare fac cât o mie de cuvinte!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button