ParentingTravel

Reminder Wizz Air: respectaţi politica de bagaje pentru a avea un zbor fără surprize

Oficialii operatorului de transport aerian Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul low cost, îi sfătuiesc pe pasageri ca pentru a călători mai uşor şi fără incidente să aleagă cele mai bune opţiuni de bagaje înainte de a ajunge la aeroport.

Cea mai bună alegere a bagajelor pentru vacanţa de vară poate rezulta în economii pentru pasager, o experienţă mai plăcută la bord şi posibilitatea de a reduce greutatea totală a aeronavei.

“Recomandăm pasagerilor noştri să evite taxele mai mari de la aeroport aderând la politica noastră de bagaje. În momentul în care îşi fac bagajele pentru vacanţă, pasagerii ar trebui să se gândească în avans şi să rezerve bagajul mare de cabină sau bagajul de cală la cele mai mici tarife disponibile”, spune Daniel de Carvalho, director de comunicare în cadrul Wizz Air.

Astfel, familiile şi grupurile pot călători inteligent prin înregistrarea unui singur bagaj de cală (pornind de la 68 de lei) lucru posibil datorită faptului că Wizz Air permite un bagaj de generos de 32 de kg.

Bagajul mic de cabină (până la 42x32x25cm) poate fi transportat la bord gratuit iar bagajele mari de până la 56x45x25cm sunt disponibile începând de la 45 de lei. Pentru pasagerii care aleg să călătorească cu bagajul mare de cabină, Wizz Air a ridicat restricţiile de greutate pe timpul verii, pentru a ajuta familiile să evite taxele mari în momentul în care îşi transportau bunurile într-un sigur bagaj mare de cabină.

Bunurile cumpărate din aeroport după controlul de securitate (o sursă importantă de venit pentru cele 96 de aeroporturi partenere Wizz Air) sunt permise în continuare în cabină, gratuit.

Wizz Air operează o flotă de 45 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 290 de rute făcând legătura cu 96 de destinaţii din 36 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button