TravelTrends

Travel trends: promoţie de toamnă pentru bilete de avion Wizz Air

Wizz AirOperatorul aerian low cost Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, lansează o nouă ofertă de o zi, reducând cu 20% toate tarifele pe toate rutele pentru rezervările făcute.

Potrivit oficialilor Wizz Air, promoţia este valabilă pentru biletele achiziţionate în data de 4 septembrie.

În acelaşi timp, reprezentanţii companiei anunţă că pasagerii care rezervă bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinaţii vor profita de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai accesibile. Discount-ul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi, însă nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

Promoţia de prelungire a vacanţei urmează succesul ofertei speciale pentru membrii WIZZ Discount Club, lansată în primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care au fost rezervate prin altă metodă sunt disponibile publicului cu o reducere de 20%.

“Wizz Air face constant eforturi pentru a oferi cele mai mici tarife pasagerilor săi. Prin promoţia de 20% a lunii septembrie oricine poate beneficia de discount-urile oferite ocazional membrilor WIZZ Discount Club, ce beneficiază de această reducere în plus faţă de discount-ul garantat. Pe 4 septembrie îi invităm pe cei în căutare de chilipiruri, pe tinerii care nu vor să se întoarcă încă la şcoală, pe părinţii care încă nu sunt relaxaţi pe deplin pentru a se întoarce la serviciu, să-şi prelungească vacanţa de vară rezervând unul dintre locurile aflate la promoţie“, a declarat Daniel de Carvalho, marketing manager în cadrul Wizz Air.

Compania operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 290 de rute facând legatură cu 96 de destinaţii din 36 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button