Foto-VideoGadget

In trend: ce noutăţi aduce Philips în cadrul IFA 2013

Philips Touch display_1Producătorul de electronice Philips va prezenta cea mai nouă generație de monitoare în cadrul IFA 2013, cel mai important târg dedicat electronicelor de larg consum.

Între 6 și 11 septembrie, vizitatorii târgului vor putea vedea în premieră monitorul Smart All-in-One, precum și noi modele de monitoare pe care compania olandeză le-a dezvoltat special pentru gameri, acestea oferind experiențe de joc mult mai realiste.

Printre cele mai importante lansări se numără și monitoare cu capabilități tactile avansate, sau conectivitate USB și Miracast.

IFA 2013 marchează lansarea globală a noilor monitoare tactile de la Philips, create pentru o utilizare mai intuitivă. Ecranele fullglass multi-touch de 23 de inci, certificate Windows, sunt sensibile la atingere în 10 puncte și integrează webcam-uri, difuzoare și microfoane, fiind perfect compatibile cu PC-uri și notebook-uri. Noile display-uri sunt alegerea ideală pentru utilizatorii aflați în căutarea unei combinații între design stilat și beneficiile capacității multi-touch, pe un ecran full HD de mari dimensiuni. În plus, modelele permit utilizatorilor să se bucure de toate funcțiile sistemului de operare Windows, inclusiv de jocurile ce folosesc tehnologia tactilă.

Vizitatorii standului vor putea descoperi noile display-uri Smart All-in-One ce includ aplicații Android, pentru vizionarea de multimedia și gaming în cele mai vii culori, sau pentru navigarea web pe un ecran de dimensiuni generoase. Pe lângă experiența de utilizare intuitivă, modelele oferă un afișaj de calitate superioară atât pentru utilizatorii din Internet café-uri, cât și pentru școli, lobby-urile hotelurilor, sau pentru camera de zi din propriul cămin.

Pentru cei mai pretențioși gameri, Philips a creat noul monitor de Gaming de 144 Hz. Modelul a fost conceput „de gameri pentru gameri”, garantând o experiență de joc imersivă, datorită abilității de a reproduce imaginea de 144 de ori în fiecare secundă, în cea mai comodă manieră pentru ochi. Noua gamă de monitoare include numeroase modele destinate gamingului, alături de o telecomandă de tip Smart Keypad, pentru un plus de confort. Printre celelalte funcții se numără presetările concepute pentru partidele de joc, conectivitatea Smart MHL pentru dispozitivele mobile, precum și un număr mare de porturi integrate.

Conectivitatea este un alt concept cheie anul acesta la IFA, datorită noului monitor Philips de 23 de inci, cu conectivitate wireless bazată pe standardul Miracast. Noile monitoare permit afișarea în cea mai mare claritate a conținutului de pe telefonul mobil direct pe monitor, fără a avea nevoie de cabluri. În plus, modelul beneficiază de un design ultra slim cu adevărat spectaculos, datorită noului display Philips Blade, și de unghiurile de vizualizare largi permise de tehnologia IPS.

La ediția de anul acesta a IFA, monitoarele Philips pentru desktop-uri vor fi prezentate alături de display-uri profesionale de afișaj public de mari dimensiuni. Acestea din urmă permit companiilor sau furnizorilor de servicii publice să prezinte informații într-un mod interactiv, prin afișarea de conținut actualizat la o calitate superioară, fără a avea nevoie de un media player extern.

Produsele pe care Philips le va prezenta în cadrul IFA 2013 sunt fie disponibile deja în cele mai importate magazine de specialitate, fie vor fi lansate pe piață în decursul următoarelor luni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button