Foto-VideoGadget

TP Vision anunţă Elevation, cel mai subţire televizor Philips

Philips TV 60PFL8708S_12__(4)TP Vision anunţă lansarea Elevation, cel mai subţire televizor Philips fabricat până în prezent, cu tehnologie LED şi diagonala de 152 cm (60’’), disponibil în Europa din trimestrul al treilea al acestui an. Philips Elevation are o grosime a ecranului de numai 13,4 mm şi integrează toate aspectele inovatoare ale televizoarelor Philips: un design remarcabil, ultra-subţire, combinat cu o experienţă Ambilight inedită, o aceeaşi extraordinară calitate a imaginii ca la toate televizoarele Philips şi cele mai noi caracteristici de interacţiune Smart.

Philips Elevation aduce încă două surprize: tehnologie Amblight XL pe 4 laturi şi integrarea acesteia cu sistemul de iluminare LED Philips Hue, care se sincronizează prin aplicaţia pentru mobil  „Ambilight+hue”. În plus, această aplicaţie permite sincornizarea becurilor LED Philips Hue cu orice model de televizor Philips fabricat din 2011 până în prezent.

Designul ultra-elegant al modelului Philips Elevation se datorează utilizării unor materiale de vârf, precum aluminiu şi sticla cărora li se adaugă tehnologia Ambilight XL pe 4 laturi, pentru a crea impresia unui televizor care pluteşte într-un halo de lumină de mari dimensiuni. Senzaţia este la fel de intensă şi atunci când televizorul este plasat pe suportul său transparent, şi atunci când este montat direct pe perete.

Ambilight XL pe 4 laturi

TP Vision îmbunătăţeşte constant tehnologia unică de iluminare Ambilight disponibilă pe modelele de televizoare Philips. Inginerii de la TP Vision propun acum o nouă tehnologie Ambilight, care proiectează o lumină ambientală mai mare, mai agreabilă şi mai caldă pe toate laturile televizorului. Ambilight XL pe 4 laturi, disponibilă pentru noul model Philips Elevation utilizează 94 de LED-uri puternice plasate central în spatele aparatului. Noua tehnologie extinde virtual dimensiunile ecranului, proiectând un halo de mari dimensiuni în jurul acestuia, în care culorile sunt corelate cu cele ale imaginilor care rulează pe ecran.

Aplicaţia „Ambilight+hue”

TP Vision a dezvoltat şi o aplicaţie specială, „Ambilight+hue”, pentru dispozitivele ce rulează sub Android şi iOS. Aplicaţia integrează efectele de iluminare inteligentă ale tehnologiei Ambilight cu becurile „inteligente” LED Philips Hue.

Philips Hue este un sistem de iluminat inteligent care poate fi controlat foarte uşor prin intermediul unei aplicaţii instalate pe o tabletă sau pe un smartphone şi care permite utilizatorilor să regleze culoarea şi intensitatea fluxului luminos, în funcţie de încăpere şi de ce nu,  în funcţie de starea de spirit într-un anume moment al zilei (http://www.meethue.com/en-US ).

Combinaţia dintre cele două sisteme (Ambilight şi Philips Hue) extinde experienţa de vizionare în întreaga încăpere, oferind o imersiune în acţiunea televizată mai intensă ca niciodată. Această alăturare le permite posesorilor unui televizor Philips cu tehnologie Ambilight să se bucure de o experienţă de vizionare inedită în propriul lor cămin.  Conectarea Ambilight şi Hue este extrem de simplă. Aplicaţia Ambilight+hue dispune de o interfaţă grafică intuitivă, care ghidează utilizatorii pas cu pas pe parcursul setării. Aplicaţia Ambilight+hue funcţionează pe orice model de televizor Philips cu Ambilight fabricat din 2011 până în prezent. Aplicaţia Ambilight+hue poate fi descărcată via Google Play şi Apple App Store.

Uşurinţa în utilizare şi în accesarea serviciilor Smart TV

Philips Elevation oferă acces uşor la serviciile Philips Smart TV. Televizorul se livrează cu o telecomandă specială, cu un superb finisaj argintiu. Aceasta dispune şi de o tastatură completă pentru introducerea textului şi opţiune de pointer, ceea ce simplifică navigarea prin oferta extinsă de servicii şi aplicaţii Philips Smart TV ce includ catch-up TV, video on demand, video-conferinţă prin Skype şi social media.

Interacţiunea inteligentă cu utilizatorul amplifică experienţa

Toata lumea stochează numeroase fotografii şi filme pe telefoanele mobile, tablete şi calculatoare şi mulţi îşi doresc să le poată viziona pe un ecran TV de mari dimensiuni. Din acest motiv, Philips Elevation dispune de Wi-Fi Miracast™ şi SimplyShare, permiţând utilizatorilor streaming de conţinut de pe dispozitivele mobile pe ecranul televizorului. În completare, Wi-Fi Smart Screen permite transferul emisiei TV pe dispozitivele mobile conectate, iar caracteristica de vizionare Multi-Room permite streaming-ul continutului TV pe un alt televizor din casă conectat prin DLNA®. Nu în ultimul rând, aplicaţia MyRemote permite utilizatorilor să-şi înregistreze programele preferate chiar dacă nu sunt acasă.

Ultra-subţire, dar cu o calitate extraordinară a imaginii

Graţie procesorului Perfect Pixel HD, Philips Elevation oferă imagini fără scintilaţii, de o claritate impecabilă, cu contrast superior şi culori vii. asigură o mişcare uniformă şi naturală a imaginii. În plus, tehnologia Micro Dimming Pro garantează un contrast superior al imaginii, prin modularea dinamică a iluminării de fundal în funcţie de luminozitatea ambientală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button