Life&StyleLuxury

Murad extinde “imperiul” Phoenicia cu un nou hotel pe litoralul romanesc

Phoenicia Luxury HotelCompania hoteliera Phoenicia Hotels&Resort, detinuta de omul de Mohamad Murad, continua politica de dezvoltare a investitiilor sale pe litoral, deschizand in aceasta saptamana un nou hotel de 400 de locuri de cazare in zona Mamaia Nord (Navodari). Odata cu deschiderea noului hotel- sambata 13 iulie – grupul “Phoenicia” devine cel mai mare grup hotelier din Romania, cu o capacitate de cazare de peste 6.000 de locuri, din care 3.000 pe litoral.

Phoenicia Luxury Hotel este o investitie de peste 5.000.000 de euro, realizata in mai putin de un an si cuprinde peste 15 000 de metri patrati construiti. Investitia noua se alatura celor peste 300 000 de metri patrati déjà construiti si amenajati pana in 2013 de catre Phoenicia Hotels&Resort.

Phoenicia Luxury Hotel este cel mai nou membru al familiei Phoenicia Hotels&Resort, companie a carei viziune este ca “investitiile sunt cele mai bune tratamente in perioada de criza”.

Phoenicia Luxury Hotel dispune de dotari caracteristice hotelurilor de 5 stele, de un excelent amplasament, fiind situat literalmente pe malul Marii Negre, in vecinatatea Phoenicia Holiday & Resort si la 1 km de zona de cluburi din Mamaia, pe una din cele mai frumoase plaje de pe intreg litoralul romanesc.

Un alt atu al noului hotel este spatiul generos de cazare, avand camere ultra spatioase cu suprafete de 45 de metri patrati si apartamente de peste 71 de metri patrati care includ si doua bai, toate mobilate si decorate dupa cele mai noi tendinte.

Phoenicia Luxury Hotel este primul hotel de pe litoralul romanesc care va oferi servicii ULTRA ALL INCLUSIVE la standarde internationale, servicii solicitate si in tara noastra de catre turisti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button