GadgetTrends

Top 3 gadgeturi “inovative” care funcționează prin USB

Locul 3 – Pianul pliabil

Nimic nu poate fi la fel de cool ca un pian pliabil. Tastatura se alimentează prin USB și oferă tonuri diferite și dispune și de un tambur încorporat. Acesta este un concept inovator și deja foarte bine primit de copii. Gadgetul este foarte rezistent, iar tastele pot fi cu greu smulse de un adult. În plus, în afară de alimentarea prin USB, pianul pliabil poate fi, de asemenea, conectat şi cu ajutorul unor baterii.

Locul 2 – Set de tobe portabile

Alimentat printr-un port USB, gadgetul portabil poate ține până la șase tobe diferite în rucsacul tău virual. Plăcuțele sunt fabricate din silicon, ceea ce îl face destul de durabil. Gadgetul mai include, de asemenea, o pereche de bețe de plastic, dar și un CD cu software care vă ajută să înregistrați sau reda tobe pe un computer (n.red. momentan doar pe Windows). Cu toate că nu este un instrument muzical la modă, poate fi, totuși, distractiv și bun pentru o porție bună de râs cu prietenii.

Locul 1 – Hub-ul cu formă de toaster retro

Hub-ul cu patru porturi USB arată similar cu un prăjitor de pâine în stil retro, în cazul în care USB-urile sunt în uz. Gadgetul mai include, de asemenea, un cititor de carduri SD pe lateral. Acesta poate fi un factor de distracție, în cazul în care cumpăra stick-uri USB în formă de pâine prăjită și care se potrivesc perfect pe hub-ul prăjitor de pâine. Fiecare stick USB de 4GB în formă de pâine prăjită este disponibil în patru nuanțe diferite de maro.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button