GadgetTableteTrends

Gadgeturi high-tech la Târgul Internaţional de Medicină şi Farmacie ROMMEDICA

Aparatura high-tech din acest domeniu, dedicată atât îngrijirii la domiciliu cât şi instituţiilor medicale, lecţii de prim – ajutor şi acţiuni de măsurare gratuită a glicemiei şi tensiunii, îşi regăsesc loc în programul ROMMEDICA.

Una dintre noutăţile prezentate o reprezintă sistemul de tele-medicină Hospital at Home (H@H). Acesta este un sistem de tele-medicină web based, care garantează continuitatea îngrijirii în regim de externare protejată pentru persoanele a căror viaţă nu este în pericol.

A fost gândit şi proiectat cu  scopul de a obţine un indice mai mare de externare a pacienţilor astfel încât să îmbunătăţească serviciul medical graţie unei reduceri nete a perioadei şi a costurilor de spitalizare.

Un alt produs menit să aducă îmbunătăţiri sistemului sanitar îl reprezintă Bright Life – un software nou şi inovativ ce   îmbină cu succes noua tehnologie a smartphone-urilor și tabletelor cu funcţionalitatea telemedicinei, reușind astfel să modifice radical felul în care operează sistemele de sănătate actuale.

Scopul principal al tehnologiei Bright Life este de a facilita atât comunicarea dintre pacient şi medic, cât și colabararea întregului staff medical, totul spre dezvoltarea unui sistem medical mai sigur, mai interactiv și mai performant. Bright Life se integrează în sistemele informatice actuale și permite funcţionarea alături de acestea.

În paralel, ROMMEDICA prilejuieşte şi o serie de evenimente conexe – seminarii, workshop-uri şi lansări de carte.

PROGRAMUL DE VIZITARE AL EXPOZIŢIILOR ESTE :

  • 09 aprilie -11 aprilie intre orele 10.00-18.00
  • 12 aprilie intre orele10.00-16.00

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button