Parenting

Kidex 2013 sau cum să serbezi Ziua Copilului, timp de patru zile, la Romexpo

La inceput de vara, ROMEXPO va invita sa redescoperiti farmecul copilariei si sa uitati de ritmul alert al vietii de zi cu zi. Veti fi intampinati cu o avanpremiera a vacantei de vara, cu soare, caldura si multa buna-dispozitie! Jocuri, jucarii, imbracaminte, produse alimentare, carucioare, scaune auto, carti pentru copii si parinti si multe altele vor fi prezentate publicului larg la Kidex intre 30 mai si 2 iunie. Viitoare si actuale mamici, viitori si actuali tatici, bunici, copii, cu totii sunteti asteptati la Kidex !

Evenimentul are loc in Pavilionul Central al ROMEXPO si aduce impreuna producatori si importatori de produse pentru copii, centre de scolarizare, centre medicale si servicii pentru copii. Toate acestea vor trece de inspectia foarte riguroasa a celor mici, arbitrii finali in materie de distractie, alimentatie, hainute si mijloace de transport destinate lor.

Pe langa bucuria copiilor si parintii sunt in avantaj – companiile expozante au anuntat discount-uri importante pentru produsele prezentate. Dar nu numai acestea vor fi atractia Kidex ! Muzica, jocuri, concursuri, face-painting, piese de teatru, parade de moda – toate vor crea o atmosfera antrenanta pentru toata familia.

La Kidex 2013 veti regasi urmatoarele tipuri de produse si servicii:

+Carucioare, scaune auto, premergatoare, centre de joaca, leagane, biciclete, triciclete

+Biberoane, tetine, suzete

+Articole vestimentare pentru gravide

+Mobilier si decoratiuni pentru camera copilului

+Igiena si cosmetice pentru mamici si copii

+Imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii

+Jocuri si jucarii

+Alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive

+Carti si presa pentru copii, reviste, muzica

+Gradinite, after-school

+Cultura, arta, sport, teatre si cluburi sportive pentru copii

+Servicii pentru copii si viitori parinti (agentii de baby-sitting, servicii entertainment, asigurari medicale, asigurari de studii, servicii bancare, maternitati, clinici medicale private, centre de pregatire pentru nastere)

Kidex este completat de alte 3 evenimente ce au loc in aceeasi perioada si care completeaza oaza copilariei de la ROMEXPO , fiind in acelasi timp si o excelenta modalitate de relaxare atat pentru parinti, cat si pentru copii:

29 mai – 2 iunie – Targul de carte Bookfest

30 mai – 2 iunie – TIBCO – Targul International de bunuri de consum

31 mai – 2 iunie – PetExpo  – Targ dedicat animalelor de companie

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button