English

Toată lumea bună a antreprenoriatului vine la Connection 2013

Connection-2013The HUB Bucharest, Fundația ERSTE și good.bee vă invită în intervalul 14-15 martie la Connection 2013, cea mai mare conferință din România dedicată antreprenoriatului și inovării sociale.

De Oana Coșman

Pe durata celor două zile ale evenimentului – care se va desfășura la JW Marriott –  antreprenorii, reprezentanții organizațiilor non-profit, ai companiilor, ai sectorului public dar și consultanții ori freelancerii vor beneficia de un mix unic de elemente: conținut captivant și interactiv menit să îmbogățească cunoștințele și abilitățile profesionale, crearea unei experiențe personalizate și intense de învățare în cadrul unei comunități de indivizi și organizații preocupate de impactul social și un spațiu inovativ ce oferă cadrul ideal pentru conectare și aprofundarea învățării prin tehnologii de învățare de ultimă oră.

“La The HUB Bucharest avem ca obiectiv principal susținerea și promovarea antreprenoriatului și inovării sociale, iar primii pași au însemnat dezvoltarea unei comuniăți în acest sens în jurul spațiului de la The HUB. Am observat în acest domeniu o nevoie stringentă de modele de success, nevoie de cunoștințe și inspirație și nu în ultimul rând de colaborare intersectorială, astfel că una din soluții s-a transformat în ideea Connection 2013. Lucrăm la această idee de mai bine de un an alături de prietenii noștri de la Fundația ERSTE și good.bee și suntem foarte încântați că vom organiza în România un eveniment care, prin invitații internaționali și exemplele de succes din regiune, se anunță a fi un punct de referință în calendarul anului 2013”, a declarat  Vlad Craioveanu, Co-Fondator The HUB Bucharest.

Printre invitații prezenți în cadrul Connection 2013 se numără Bogdan Braicu (Managing Director Organizația Umanitară Concordia), Chris Worman (Director of Program Development, TechSoup Global Network), Darko Soković (Director of Documentaries Dokukino), Eva Kleinferchner (Head of Education and Career, atempo), Franz Karl Prüller (Member of the Board and Director of Programme Social Development, ERSTE Foundation), Karl-Heinz Fellinger (CFO, good.bee credit IFN SA), Laszlo Jakubinyi (Vocational Rehabilitation Consultant, Symbiosis Foundation), Richard Todd (Associate Director, Social Finance), Stephen Bradley (Director of Innovation Skills, Nesta), Steven D’Souza (Executive Educator, Coach, Speaker, Author and Consultant), Tanya Popeau (Learning Manager, Nesta), William Hoyle (Founding Chief Executive, techfortrade).

Comunitatea The HUB Bucharest strânge laolaltă antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor și reprezentanți ai mediului corporate care aleg sa colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiză profesională creând astfel un mediu în care șansele de reușită și viteza de dezvoltare a proiectelor în care sunt implicați crește semnificativ. The HUB pune la dispoziția membrilor un spațiu de lucru creativ și care inspiră, garnisit în același timp cu toate funcționalitățile necesare (de la internet, imprimantă, fax, până la cretă colorată și spațiu pentru idei bune pe pereți), zone pentru întâlniri informale sau ședinte de lucru private, o comunitate locală de peste 150 de membri și acces la cei peste 6000 de membri la nivel global, evenimente de networking, învățare, business support sau inspiraționale.

În 2003, Fundaţia ERSTE a evoluat din “Erste Österreichische Spar-Casse”, prima Bancă de Economii din Austria. Fundaţia ERSTE este acţionarul principal al Grupului Erste şi investeşte o parte din dividendele sale în dezvoltarea societăţii civile din Europa Centrală şi de Sud-Est. Fundaţia ERSTE susţine participarea socială şi implicarea societăţii civile. Obiectivul Fundaţiei este să-i aducă pe oameni împreună şi să ofere informaţii despre istoria recentă a unei regiuni care a cunoscut schimbări dramatice începând cu 1989. Fiind o fundaţie activă, îşi dezvoltă propriile proiecte în cadrul a trei programe: Dezvoltare Socială, Cultură şi Europa.

good.bee este afacerea dedicată incluziunii financiare a Erste Group. Înființată în anul 2008 de către Fundația ERSTE și Erste Group, principalul său rol este de a dezvolta soluții inovatoare pentru a sparge barierele de incluziune financiară a persoanelor fizice și afacerilor din Europa Centrală și de Est.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button