Uncategorized

Primiți cu McAfeeAntivirus Plus 2013 pe latopurile Toshiba?

Toshiba_McAfeeCei de la Toshiba au decis să îmbunătăţească din nou caracteristicile de securitate ale notebook-urilor, iar de la jumătatea lunii februarie vor începe livrarea de notebook-uri cu McAfee Antivirus Plus 2013 preinstalat.

 de Marian Crăciun

După lansarea ‘No Matter What Guarantee’ –  garanţie care protejează gadgeturile Toshiba de posibile daune, distrugeri sau furt, compania a decis să facă un pas înainte semnând în acest sens o colaborare cu McAfee, pentru suita McAfee Anti-Virus Plus 2013.

Suntem mereu în căutarea de soluţii noi care să aducă clienţilor noştri plus valoare. În urma cercetărilor de piaţă am găsit metoda optimă de securitate a datelor. Utilizatorii doresc să comunice, să navigheze pe Internet şi să facă cumpărături online, fără riscuri. Am dorit să reducem sau să eliminăm potenţialul risc de securitate, iar pentru asta am analizat mai multe soluţii şi într-un final am ales McAfee”

Ivan Doubell, Head of Marketing la Toshiba.

Suita McAfee Anti-Virus Plus 2013 conţine mai multe caracteristici de securitate, printre care: căutare pe Internet şi cumpărături online securizate şi protecţie contra ad-urilor şi popup-urilor periculoase. Mai mult, suita de securitate va genera un icon colorat fiecărui rezultat generat de o căutare pe Internet, astfel încât utilizatorii să ştie dacă site-ul pe care doresc să îl acceseze este sau nu compromis. Software-ul McAfee blochează automat ads-urile periculoase, protejând astfel datele utilizatorilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button