BusinessGadgetStartupTrends

The Next Web Conference debuteaza azi. Vezi cine sunt romanii prezenti la eveniment

A 8-a editie a conferintei The Next Web, unul dintre cele mai de amploare evenimente care reuneste lumea telecomunicatiilor mobile si cea a internetului, a debutat in aceasta dimineata la Amsterdam. Evenimentul anual organizat de site-ul de tehnologie The Next Web si Patrick de Laive, fondatorul acestuia si unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din domeniul internetului, gazduieste 2.000 de participanti.  

Potrivit lui de Laive, in acest an pe scena TNW Conference vor fi 35 de vorbitori din partea unora dintre cele mai renumite companii din domeniu, 20 de startup-uri se vor lansa oficial in cadrul evenimentului, iar TNW Academy va desfasura patru cursuri live.

Vezi aici lista completa a participantilor.

Printre invitati se numara Amazon, Capgemini, Connect Ventures, Deloitte, Engadget, Erasmus University Rotterdam, Eventbrite, Evernote, Everplaces, Google, LinkedIn, Sanoma, sau SoundCloud.

Vezi aici deschiderea oficiala a The Next Web Conference.

Tara noastra este prezenta in cadrul evenimentuluice se desfasora in perioada 25-26 aprilie prin Mavenhut, dezvoltatorul Solitaire Arena, unul dintre cele mai populare jocuri de pe Facebook. In cadrul The Next Web Conference, Cristi Badea, Elvis Apostol si Bobby Voicu, proprietarii Mavenhut vor lansa un nou proiect: Mahjong Arena.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button