Foto-VideoGadget

Panasonic a lansat noi aparate foto din gama Lumix

Panasonic LUMIX DMC-LF1 este noua cameră din gama compactă, perfectă pentru cei care caută cel mai bun produs din punctul de vedere al imaginii, al editării şi al designului. Aparatul incorporează de asemenea un senzor MOS de 12.1 megapixeli şi sensibilitate ridicată ISO pentru performanţe desăvârşite în medii cu lumină slabă, precum şi alte funcţii.

LUMIX DMC-LF1 oferă control complet asupra fotografiei, iar prin Wi-Fi şi conectivitatea NFC oferă posibilitatea de a distribui instant imagini şi videoclipuri.

Funcţiile cheie:

•             Lentile LEICA luminoase, de înaltă calitate: lentilele DC VARIO-SUMMICRON 28mm Wide-Angle cu diafragmă F2.0, oferă un unghi larg de fotografiere şi zoom optic de 7.1x

•             Performanţe avansate în condiţii de lumină slabă: cu un sensor MOS de 12.1 megapixeli, procesor grafic Venus Engine şi un interval ISO de 80-12.800, LUMIX DMC-LF1 minimizează zgomotul şi redă margini clare în cele mai dificile medii

•             Înregistrare video Full HD: Lumix DMC-LF1 încorporează funcţia de înregistrare video Full HD 1920×1080 50i (în format AVCHD şi MP4)

•             Fotografiere versatilă: viewfinder electronic şi LCD  de 3”

•            Conectivitate şi distribuţie uşoară: noi niveluri de conectivitate permit fotografierea la distanţă, o setare simplă a Wi-Fi-ului şi furnizează cea mai simplă modalitate de a distribui fotografiile

•             Funcţii adiţionale: LUMIX DMC-LF1 include de asemenea funcţii precum fotografierea cu viteză ridicată (10fps), pornire rapidă şi auto focus pentru a vă asigură că nu veţi pierde nici un cadru, iar funcţiile de stabilizare optică Power O.I.S. şi nivela electronică ajută la evitarea imaginilor mişcate şi la captarea fotografiei dorite

Totodata, Panasonic anunţă succesorul lui LUMIX G5 cu noul procesor de imagine Venus Engine pentru o şi mai bună calitate a imaginii,  LUMIX DMC-G6, ce oferă un senzor Live MOS de 16.05MPixeli, sisteme de reducere a zgomotului şi funcţia de ‘Low Light AF’ permiţând fotografilor să capteze imagini de calitate, indiferent de situaţie, chiar şi cu lumină slabă.

Noul procesor de imagine Venus Engine împreună cu senzorul MOS de 16.05 Mpixeli al LUMIX DMC-G6 permite utilizatorilor să-şi demonstreze capacitatea în ceea ce priveşte calitatea imaginii la o cameră DSLM. Mai mult, camera are şi o gamă ISO îmbunătăţită de la 160 ISO pînă la 25.600 ISO (extins) permiţând fotografierea chiar şi în medii cu lumină redusă.

Gadgetul dispune de modul video 24p, permiţând utilizatorilor să realizeze filmări care în momentul vizualizării să aibă aspectul peliculei de la cinematograf. Senzorul şi motorul de procesare Venus Engine permit camerei să înregistreze în format Full HD 1080/50p cu sunet stereo, producând filme calitative cu zgomot minim. Cu redare în AVCHD şi MP4, LUMIX DMC-G6 oferă opţiuni largi de compatibilitate. Datorită timpilor lungi de înregistrare, comenzilor de acces rapid, sistemulului AF avansat şi lentilelor optimizate pentru înregistrări video, LUMIX DMC-G6 este opţiunea perfectă pentru a capta filme.

LUMIX DMC-G6 beneficiază de un vizor OLED care nu este doar mai luminos decât cel tradiţional LCD, dar şi mai rapid în afişarea imaginilor, oferind o vizibilitate mai bună în exterior la lumină puternică şi crescând viaţa bateriei datorită consumului mic de energie. Momentele pot fi captate în funcţie de situaţie, având posibilitatea de a alege între Vizorul Electronic (EVF) cu senzor de detecţie a ochiului şi monitorul de 3.0-inch pentru a realiza cadrele şi videoclipurile. Fotografierea revoluţionară prin atingere – incluzând focus prin atingere pe toată zona ecranului, prin care focus-ul poate fi setat pe subiect sau pe peisaj prin simpla atingere a monitorului chiar şi folosind EVF – oferă control pentru a compune şi pentru a crea imagini desăvârşite.

În premieră pentru gama LUMIX G modelele LUMIX DMC-GF6 şi LUMIX DMC-G6 prezintă funcţii integrate de conectivitate Wi-Fi şi NFC oferind o experienţă de fotografiere mai flexibilă şi distribuţie mai uşoară de imagini din partea unei camere cu obiective interschimbabile. După configurarea iniţială, tableta şi smartphone-urile pot fi conectate printr-o simplă atingere fără a mai fi nevoie de reintroducerea detaliilor de autorizare de fiecare dată.

Gama Lumix a fost imbogatita si cu LUMIX G VARIO 14-140mm, un nou obiectiv versatil Panasonic, potrivit pentru a fotografia de la peisaje vaste la evenimente sportive în acţiune.

Noul obiectiv include un zoom optic de 10x, într-un corp metalic compact şi este conceput special pentru camerele mirrorless LUMIX G, şi pentru sistemele Micro Four Thirds. Obiectivul este compatibil şi cu sistemul de citire a datelor de pe senzor la un maxim de 240 fps pentru a profita din plin de avantajele camerelor care prezintă funcţia de high-speed AF, cum ar fi LUMIX DMC-GH3 şi noul LUMIX-G6.

LUMIX G VARIO 14-140mm (35mm distanţă focală echivalentă: 28-280mm) este optimizată pentru înregistrările video HD şi este perfectpentru a capta imagini clare, fără degradări în momentul fotografierii evenimentelor sportive şi al obiectelor aflate la distanţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button