BusinessParenting

TBI Bank îşi extinde prezenţa la nivel local şi deschide două noi filiale

moneyTBI Bank, parte a grupului TBIF Financial Services care include companii de servicii financiare precum TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto, anunţă inaugurarea a două noi sucursale în țară, la Iași și Constanța.

Extinderea corespunde planului de business anunțat la lansarea băncii în România, extindere care presupune deschiderea a încă două sucursale în București până la sfârșitul acestui an.

Agenția din Iași își așteaptă clienții din 24 mai, iar cea din Constanța din 30 mai. “Sunt două orașe în care avem o prezență tradițională de business și o bază respectabilă de clienți. Suntem deja un nume și vrem să oferim ceva în plus clienților noștri din aceste zone: flexibilitate, rapiditate, profesionalism. Le-am arătat de atâtea ori că putem fi compania pe care și-o doresc; acum dorim să le demonstrăm că și băncile pot fi așa cum își doresc clienții, de încredere, dedicate.” a declarat Traian Baicu,  director executiv TBI Bank.

TBI Bank și-a deschis operațiunile în România pe 22 martie 2013, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. TBI Bank se poziționează ca o bancă de retail și pentru IMM-uri și se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entități ale grupului: TBI Credit – credite de consum și carduri de credit și TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire și creditare și o gamă largă de servicii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button