GadgetTablete

GALAXY Tab 3 de 8 şi 10,1 inci, noile gadgeturi Samsung lansate pe piaţă în luna iunie

GALAXY Tab 3 10.1 (4) (Small)Samsung Electronics, lider în tehnologia mobilă și media digitală, a anunțat introducerea pe piață a tabletei GALAXY Tab 3 în varianta de 8 inci și respectiv 10,1 inci. Cele două noi gadgeturi ale companiei coreene sunt disponibile la nivel internaţional începând cu această lună.

Oferind o gamă diversificată de opțiuni împreună cu versiunea de 7 inci anunțată anterior, seria GALAXY Tab 3 asigură utilizatorilor numeroase modalități de a viziona, asculta, crea și împărtăși evenimente importante și conținut deosebit cu persoanele dragi. Indiferent dacă navighezi pe internet de acasă sau citești pe drum, fiecare dispozitiv dispune de un conținut îmbunătățit și un design intuitiv, perfect adaptat pentru a viziona sau împărtăși informații cu prietenii și familia, dar și pentru a surprinde momentele spontane ale vieții.

Samsung GALAXY Tab 3 de 8 inci

Posibilitate remarcabilă de a citi și funcții speciale pentru divertisment:

Special conceput pentru a fi ținut într-o singură mână, noul GALAXY Tab 3 de 8 inci este dispozitivul cel mai potrivit pentru a viziona videoclipuri, a juca cele mai noi variante de jocuri și a citi cărți electronice, în orice moment și în orice loc. Rama extrem de subțire ce iese în evidență pentru o folosire la capacitate maximă a ecranului transformă tehnologia «reading mode» a tabletei Samsung și o optimizează pentru a oferi iluminare și tonuri perfecte pentru un citit comod, apropiat de cel clasic, într-o varietate de condiții de iluminat ce funcționeaza mai bine pe ecranul său de 8 inci. Sistemul Sound Alive al tabletei Samsung și Dolby Surround Effect, care maximizează fiecare sunet, permite utilizatorilor să se bucure de un dialog mai clar, de nivele diferite de volum și de un sistem de sunet superior, ce ajută la îmbunătățirea experienței multimedia globale cu noul dispozitiv. În plus, tastele aflate în josul ramei oferă utilizatorilor o experiență comodă în timpul navigării, asemănătoare cu cea a utilizării smartphone-urilor.

Utilizare Inteligentă îmbunătățită:

Pentru a transforma călătoriile și descoperirile în experiențe ce necesită cât mai puțin efort posibil, tableta GALAXY Tab 3 de 8 inci este dotată cu S Translator, ce oferă traducere imediată prin recunoașterea vocii și prin text pentru aplicații precum email, mesajele text și ChatON. Traducerea imediată este posibilă atât din vorbire în text, cât și invers, asigurând ușurarea comunicării în timpul călătoriilor peste hotare. GALAXY Tab 3 de 8 inci include și funcția WatchON, transformând tableta într-o telecomandă pentru televizor doar prin simpla sincronizare cu serviciul local de furnizare de cablu și permițând conexiune wireless pentru a ușura privitul la televizor. Funcționalitățile intuitive precum Story Album și Group Play oferă utilizatorilor mai multe modalități de a împărtăși și se bucura instant de muzică, imagini, documente și jocuri cu cei aflați în jurul lumii.

Samsung GALAXY Tab 3 de 10,1 inci

Experiență multimedia sporită:

Special concepută pentru a fi lider pe piața tabletelor de 10 inci, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci combină perfect un design subțire cu funcționalități multimedia îmbunătățite pentru utilizarea în familie și acasă. Dotată cu un procesor Dual Core de 1.6 GHz, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci este dispozitivul ideal pentru utilizarea zilnică în familie și consumul de multimedia. Oferind un set complet de programe software pentru videoclipuri, imagini și muzică, care se adaugă la claritatea display-ului, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci este în lumina reflectoarelor când vine vorba de divertismentul portabil pentru acasă.

O tabletă perfectă pentru întreaga familie:

Dotată cu funcționalitățile Smart Remote și MHL (TV Out), GALAXY Tab 3 de 10,1 inci face tranziția perfectă între un dispozitiv potrivit pentru jocurile copiilor și un dispozitiv de control media pentru părinți. Indiferent dacă vizionezi filme, controlezi home sistem-ul sau joci jocuri la cea mai înaltă rezoluție, GALAXY Tab 3 de 10,1 inci se integrează perfect printre dispozitivele multimedia dintr-o casă, oferind o experiență perfectă pentru întreaga familie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button