BusinessInvestitii

Suedezii de la Skanska investesc 80 milioane de euro în Green Court Bucharest

Green Court Bucharest - Skanska - ExteriorFinalizarea fundației și așezarea pietrei de temelie a Green Court Bucharest reprezintă pentru dezvoltatorul suedez Skanska un pas important în construcția primului său proiect din România.  Proiectul Green Court Bucharest va fi format din trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 52,000 metri pătrați.

Fiecare clădire va avea 12 niveluri supraterane și trei subterane. Urmând standardul celorlalte clădiri dezvoltate de SKANSKA în Europa Centrală și de Est, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold.

Prima fază a proiectului va fi finalizată în 2014, înaintea programului stabilit, și cuprinde o clădire de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 19.500 metri pătrați precum și parcarea subterană pentru primele două clădiri ale complexului.

Lucrările pentru Green Court Bucharest evoluează bine și suntem deja înaintea programului stabilit. În plus, bazându-ne pe cunoștiințele, experiența și puterea noastă financiară suntem siguri că proiectul va fi livrat la timp, la cea mai bună calitate și în condiții de siguranță, onorându-ne astfel promisiunile”

Richard Burleigh, Președinte Skanska Construction Romania

Compania este cunoscută pentru cei peste 125 de ani de experiență în domeniul construcțiilor și dezvoltării imobiliare. Printre cele mai importante proiecte ale sale se numără podul Oresund care unește Suedia de Danemarca, reconstrucția Oculus World Trade Center Transportation Hub din New York și clădirea de birouri “Gherkin” Swiss Re din Londra. Compania a dezvoltat peste 2 milioane de metri pătrați de spații de birouri în întreaga lume. 

skanska romania

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button