Foto-VideoGadgetTrends

Samsung joacă în liga mare. Ce noutăţi va aduce la IFA 2013?

Display UHD 98Producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, va lansa în cadrul IFA 2013 un display UHD de 98”, cel mai mare ecran cu rezoluţie 4K disponibil în acest moment, și un monitor cu rezoluție UHD de 31.5”.

Evenimentul IFA 2013 va avea loc între 6 și 11 septembrie la Berlin, în Germania, şi este unul dintre cele mai mari târguri de profil.

“Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea poziției de lider pe nișa produselor UHD. Astfel, în cadrul IFA 2013, vom lansa o nouă gamă de display-uri de mari dimensiuni și de monitoare”, a afirmat Jeong-hwan Kim Vice Președinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.

Display-ul UHD de mari dimensiuni de 98”

Noul display UHD de 98”, destinat activităților comerciale, reprezintă o premieră, fiind cel mai mare ecran cu rezoluție 4K disponibil la ora actuală. Astfel, utilizatorii se pot bucura de detalii în mărime naturală și de imagini perfecte.

Display-ul UHD de 98” poate fi montat și vertical. În acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregătit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectând 3 display-uri UHD așezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezoluție de 12 ori mai mare decât a ecranelor full HD.

Monitorul UHD de 31.5”

În plus, Samsung Electronics va dezvălui în cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31.5”, cel mai mare din portofoliul companiei. Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31.5” are de 4 ori mai mulți pixeli decât un dispay full HD (2.07 milioane de pixeli), oferind o rezoluție ce poate să redea și cele mai fine detalii.

Monitorul oferă și setări suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este împărțită în 25 de zone, iar fiecare zonă este ajustată individual. Calibrarea este posibilă și prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii îl pot descărca pentru a ajusta imaginile. În plus, poate oferi culori mai bogate decât monitoarele existente pentru că poate afișa un miliard de culori și oferă o acoperire de 99% pentru   Adobe RGB.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button